İzmir'de önce önünü kestiler sonra kalbinden bıçakladılar!

İzmir'de önce önünü kestiler sonra kalbinden bıçakladılar!

İzmir’in Konak ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen kanlı olayda, 31 yaşındaki müzisyen Emre Duman trajik bir şekilde yaşamını yitirdi.

Arkadaşı Çağatay T. ile birlikte kendisi gibi müzisyen olan dostlarını ziyaret etmek amacıyla Emir Sultan Mahallesi Kuruçay Meydanı’na gelen Duman’ın yolu, henüz kimliği belirlenemeyen bir grup tarafından kesildi.

Gruptakilerle Emre Duman arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Arbede sırasında kalbinden bıçaklanan genç müzisyen kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralı haldeki Duman’ı acil koduyla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti.

Hastanede hemen ameliyata alınan ve sabaha kadar yaşam mücadelesi veren Emre Duman, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Savcılık incelemesinin ardından genç sanatçının cenazesi otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Emniyet güçleri, olayın ardından kayıplara karışan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir insan avı başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.