Jant hırsızları iş başında

Jant hırsızları iş başında

Ankara'da her gün farklı semtlerde yaşanan jant hırsızlığı olaylarında artış yaşanıyor.

Ankara'da son günlerde sıkça yaşanan jant hırsızlığı olayına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Hırsızlar kurdukları düzeneklerle arabaların lastiklerini ve jantlarını söküp götürüyorlar.
Ankara'da her gün farklı semtlerde yaşanan jant hırsızlığı olaylarında artış yaşanıyor. Önceki gün Mamak'ta kapalı garaj içerisinde bulunan bir aracın jantlarını söken hırsızlar aynı yöntemle bir başka gün Emek'te bir vatandaşın, dükkanının önüne park ettiği aracının lastiklerini ve jantlarını söküp kayıplara karıştı.

YOK PAHASINA SATIYORLAR
Vatandaşlar son yaşanan hırsızlık olaylarından dolayı tedirgin olduklarını söyledi. Şikayette bulunduklarını ifade eden vatandaşlar, "Şimdi lastiklere ve jantlara sıra geldi. Her gün farklı bir yerde bu tür olayla kaşıyoruz. Sabah kalktığımızda birde bakıyoruz. Araçlarımızın lastikleri ve jantları yok. Ciddi bir maddi kayba uğruyoruz. Biliyoruz ki bu hırsızlar anlaşmalı oldukları dükkanlara yok pahasına satıyorlar jantları. Araçlarımızı park edemez olduk. Kapalı garajlara dahi girip jantları söküyorlar. Bu olaylarda artış var. Bu kişiler hakkında şikayette bulunduk bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Emniyet ekiplerinden ricamız daha fazla devriye gezmeleri." diye konuştu.


İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.