Jean Michael Seri'den Fenerbahçe itirafı ve şampiyonluk iddiası

Jean Michael Seri'den Fenerbahçe itirafı ve şampiyonluk iddiası

Galatasaray'ın eski futbolcularından Jean Michael Seri, kariyerine dair önemli bir detayı paylaştı. Seri, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına da değindi.

Hull City'de forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Jean Michael Seri, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da bir dönem kendisiyle ilgilendiğini bildirdi.

SERI: "FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'IN İLGİSİNDEN HABERİM VARDI"

Hürriyet'e konuşan 32 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu, "Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ilgisinden haberim vardı. Kendime her zaman Türkiye’de Galatasaray haricinde bir kulübe dönmeyeceğimi söyledim çünkü Galatasaray’la çok iyi bir iletişimim var. Bu yüzden Fenerbahçe veya herhangi bir kulübe gitmek istemedim. Onlara saygı duyuyorum, kesinlikle çok büyük kulüpler ama gerçekten gitmek istemedim. Eğer beni isteyen kulüp Galatasaray değilse başka bir kulübe gitmeyecektim. Bu benim kararımdı. Galatasaray’ın yöneticileri, takımdaki oyuncular ve taraftarlarla çok iyi bir ilişkim vardı. Tamamen bu yüzden." şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI SON MAÇA KADAR SÜRECEK GİBİ DURUYOR"

Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışına da değinen Seri, "İkisi de çok büyük takım. Galatasaray şu an lider ama şampiyonluk yarışı son maça kadar sürecek gibi duruyor. Bence şampiyonluk aralarında oynayacağı derbi maçında belli olacak. Galatasaray’ın sahasında iyi bir derbi mücadelesi bekliyorum. Zorlu bir yarış olacak ama umarım şampiyonluğu Galatasaray kazanır." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.