Joaquin Correa'nın menajeri Fenerbahçe için İstanbul'da

Joaquin Correa'nın menajeri Fenerbahçe için İstanbul'da

İtalyan basını günlerdir Joaquin Correa için Fenerbahçe'nin devreye girdiğini iddia ediyordu. Marsilya'da kiralık olan 29 yaşındaki Arjantinli oyuncunun menajerinin görüşmelerde bulunmak için İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe şu anda Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Joaquin Correa'yı kadrosuna katmak istiyor. En azından İtalyan basını böyle iddia ediyor. Forvet arkasında görev yapan 29 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda Inter'e dönecek. İtalyan ekibiyle 2025'e kadar mukavelesi bulunduğu için bu transferde yüksek bir bonservis bedeli ödenmesi beklenmiyor. Çünkü Inter onu satamazsa önümüzdeki sezonun ardından boşa çıkacak. Marsilya'da mutlu olmayan Joaquin Correa'nın da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı iddia edilmişti.

MENAJERİ İSTANBUL'DA

Bugün de Joaquin Correa'nın menajerinin sarı-lacivertlilerle görüşme yapmak üzere İstanbul'a geldiği iddia edildi. İnter kulübünün onayı ile yapılan görüşmelerde kiralık ve satılık seçeneklerinin değerlendirildiği bildirildi. Süper Kupa kargaşasından çıkan Fenerbahçe'nin transfer hakkında bugün karşılıklı görüş alış verişinde bulunacağı, oyuncuyla da görüntülü bir görüşme gerçekleşebileceği de gelen haberler arasında.

Inter, 2022-2023 sezonu başında Joaquín Correa'yı 27 milyon 300 bin Euro bonservis bedeli ile Lazio'dan kadrosuna katmıştı.

Joaquín Correa bu sezon kiralık olarak forma giydiği Marsilya'da istediği performansı sergileyemezken, 16 maçta sahaya çıktı ve skor katkısında bulunamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.