Kabloları ÇALDILAR

Kabloları ÇALDILAR

Hırsızlar, Mamak Piri Reis İlkokulu karşısında açıkta bulunan elektrik kablolarını çaldı. Kabloların yerinden sökülmesi ve panelin açıkta kalması vatandaşları tedirgin ediyor.

Mamak’ta Piri Reis İlkokulu karşısında bulunan elektrik direği tehlikeli bir vaziyette duruyor. Direkte bulunan elektrik panosu açıkta ve çocukların yetişebileceği kadar alçak bir konumda bulunuyor. Hiçbir önlem bulunmayan elektrik direği çocuğunu okula götüren velileri tedirgin ediyor. Çocukları için korku duyduklarını söyleyen vatandaşlar buranın uzun zamandır bu şekilde olduğunu söylüyor.

Okul karşısında bulanan elektrik panosu açıkta bulunuyor. Mahalle muhtarı Ahmet Yılmaz Çöşge, hırsızların elektirik panolarını sıkça karıştırdığını ve buradan para edecek ne varsa çaldıklarını söyledi. Bu yüzden bu şekilde birçok elektrik panosu bulunduğunu belirten Çöşge, alınan önlemlere rağmen bunların önüne geçilemediğini söylüyor. Abdülhakhamit Caddesi üzerindeki ölüm tehlikesi saçan elektrik panosunun okul karşısında olması çevredeki vatandaşları korkutuyor.

HIRSIZLARIN İŞİ
Mamak’ta elektrik panolarını açarak içindeki malzemeleri çalan hırsızların olduğunu ve bu durumun ortaya çıkardığı tehlikelerden rahatsız olduklarını dile getiren mahalle muhtarı Çöşge, “ Sıradan bir vatandaş bu işi yapamaz. Hırsızların işi bu. Ölüm tehlikesi olan elektrik panolarını açarak buradan kablo ve saire para edecek ne varsa alıp götürüyorlar. Bunlar bu işin ilmini biliyor. Kabloları özel makaslarla kesip götürüyorlar.

Bunların ardından geriye tehlike saçan direkler kalıyor. Bunların da onarılması biraz zaman alabiliyor” şeklinde konuştu.  Piri Reis İlkokulunun karşısında duran tehlikeli direğinin de hırsızlar tarafından bu hale getirildiği sanılıyor. Çocuklarının can güvenliği için bir an önce gerekli önlemlerin alınmasını talep eden aileler tedirginliklerini belirtiyor.

HAKAN ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.