Kaçak var!

Kaçak var!

Çankaya'da yol çalışması sırasında bir bina önündeki elektrik kablosu koptu. Tamire gelen Başkent Elektrik çalışanları,yüksek voltajlı ve tehlike saçabilecek kabloyu toprak üstünden bıraktı. Duruma tepki gösteren bina sakinleri ise sertçe azarlandı.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Çankaya Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bir binada Başkent Elektrik büyük bir skandala imza attı. Söz konusu bina önünde yol yapım çalışmasında kopan bir elektrik kablosu Başkent Elektrik çalışanları tarafından gelişi güzel bağlanarak, bağlantı yeri ise dış yüzeye bırakıldı. Bina sakinleri ise voltajı yüksek olan kablonun her an büyük bir tehlike saçabileceğinden endişeleniyor.   
GELİŞİ GÜZEL İŞ YAPILDI
Olay geçtiğimiz günlerde Çankaya Mimar Sinan Mahallesi 127. Caddede bulunan 3 Numaralı daire önünde yaşandı. Edinilen bilgilere göre cadde üzerinde  yol bakım çalışması yapılırken iş makineleri tarafından bina önündeki elektrik kablosu koparıldı. Söz konusu binanın elektriği kesilmesinin ardından bina sakinleri Başkent Elektrik'e haber verdi. Olay yerine gelen ekipler kazı sonucu kopan ve dış yüzeye kadar çıkan elektrik kablosunu tamir etti. Ancak tamir edilen kablo eski yeri olan toprak altında değil toprağın üstünde bırakıldı.
BİNA SAKİNLERİ AZARLANDI
Durumu gören bina sakinleri bu yapılan bağlantının insan hayatına zarar vereceğini, elektrik çarpma ihtimalinden dolayı büyük tehlike oluşturabileceğini ve bağlantının tekrar toprak altına alınması gerektiğini belirterek, Başkent Elektrik çalışanlarını uyardı.  İddiaya göre Başkent Elektrik çalışanları duruma sinirlendi ve "siz çok biliyorsunuz çok konuşmayın" diyerek bina sakinlerini azarladı ve çalışanlar olay yerinden ayrıldı.
BAŞKENT ELEKTRİK'TEN DÖNÜŞ OLMADI
Bunun ardından yaşanan tatsız durum Başkent Elektrik'in çağrı merkezine bildirildi ancak kurumdan günlerdir herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Bina sakinleri elektrik kablosunun dışarıda bulunmasından ve oluşabilecek bir sıkıntıdan dolayı büyük bir endişeye kapıldıklarını belirterek bu sorunun en kısa sürede düzeltilmesini istedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.