Kahramankazan Belediyesi'nde kahvaltı programı yapıldı

Kahramankazan Belediyesi'nde kahvaltı programı yapıldı

Kahramankazan Belediyesi Başkanı Serhat Oğuz, organize edilen kahvaltı programına katıldı. Program renkli anlara sahne oldu.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan Yönetici ve Bürokratlar Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Aydın Mahallesi’nde gerçekleşen buluşma programı açılış ve selamlama konuşmaları ile başladı. Konuşmaların ardından Seymen Ekibi izleyenlerin alkışları eşliğinde sahne aldı. Bir Araştırmacı Gözüyle Tarihte Kahramankazan adlı söyleşi ile Kahramankazan’ın geçmişten bugüne geldiği nokta gözler önüne serildi. Programın sonunda Haluk Balaban ve TRT sanatçıları katılımcılara birbirinden güzel türküler ve oyun havaları ile keyifli anlar yaşattı.

Kahramankazan’ın kalkınması, gelişmesi ve daha ileriye gitmesini sağlamak adına var güçleri ile çalıştıklarını vurgulayan Başkan Oğuz: “Kahramankazan aldığı yatırımlarla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Allah izin verirse turizm deyince, üretim deyince, yerli ve millilik deyince, insanların ilk aklına gelecek ilçe Kahramankazan olacak. Bizimle beraber Kahramankazan’a her anlamda katkı sağlamaya gayret gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.