Kahramankazan Belediyesi’nde sünnet şöleni coşkuyla kutlandı

Kahramankazan Belediyesi’nde sünnet şöleni coşkuyla kutlandı

Kahramankazan Belediyesi, sünnet uygulamasının ardından 300 çocuğun sünnet şölenini Kahramankazan Millet Bahçesi’nde görkemli bir etkinlikle gerçekleştirdi.

Etkinlik, 500 araçlık konvoya Kahramankazan Belediyesi'nin yeni hizmet aracı olan TOGG'un öncülük etmesiyle başladı. İlçedeki Millet Bahçesi'nde düzenlenen sünnet şölenine 9 bin kişi katıldı. Etkinlikte çocuklar, aileler ve Kahramankazan halkı Ömer Faruk Bostan'ın eşsiz performansıyla keyifli anlar yaşadı.

OYUN HAVALARIYLA EĞLENDİLER

Oyun havalarıyla eğlenen çocuklara ve ailelere Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da eşlik etti. Başkan Oğuz doyasıya eğlenen çocukların mutluluklarını oyun havaları eşliğinde paylaştı. Şölenin en heyecanlı anlarından biri de sünnet pastasının kesilmesi oldu. Başkan Oğuz yaş pasta kesilmesinin ardından, sünnet olan çocuklara sertifikalarını hediye ettiği bisikletler eşliğinde takdim etti. Başkan Oğuz ayrıca bisikletini alan çocuklarla ve aileleriyle hatıra fotoğrafları da çekinmeyi ihmal etmedi.

MİLLET BAHÇESİ ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Başkan Oğuz, Kahramankazan’da yapımı tamamlanan ilçenin çehresini değiştiren ve yeşil alan ihtiyacını karşılayan Millet Bahçesi’nin spor kompleksleri, bisiklet yolları, Millet Kıraathanesi, amfi tiyatro, sanat sokağı, yöresel ürünler pazarı, botanik parkı, çocuk müzesi, festival alanı, sanat atölyeleri, Şehitler Yolu, Ata Sporları Merkezi, kreş, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, yaşlı ve engelliler için donatılar ile yapay gölet ve köprüleri ile vatandaşların güzel vakit geçirebilecekleri bir alan olmasının yanı sıra önümüzdeki süreçte ilçede gerçekleşecek konser ve etkinliklere de ev sahipliği yapacağının duyurusunu yaptı.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.