Kahramankazan öğrencilerin yanında

Kahramankazan öğrencilerin yanında

Öğrencilerin eğitim öğretim hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla Kahramankazan Belediyesi ve Kahramankazan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından yürütülen burs destek programında mülakat süreci başladı.

Kahramankazan Belediyesi, 4 yıldır ilçede üniversite eğitimine hak kazanan öğrencilere KAHEK iş birliği ile burs desteği vermeye devam ediyor. Her yıl burs verilecek öğrenci sayısını katlayarak artıran KAHEK, bu yıl ilçede lisans eğitimi gören 1000 öğrenciye 600 TL geri ödemesiz bir şekilde burs veriyor. Burs başvurularının ardından mülakat sürecini açılışı yapılmayan fakat hizmete açılan Satıkadın Mahalle Kültür Evi’nde yürüten KAHEK yöneticilerini ve burs alacak öğrencileri ziyaret eden Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, öğrencilerle birlikte sohbet etti ve eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

habericikahramankazan.jpg

Kahramankazan’a yapılan eğitim alanındaki yatırımlar sonucu ilçede ikamet eden öğrencilerin başarı oranlarının yukarı yönde hareket ettiğini vurgulayan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz “Kahramankazan’ımıza kazandırdığımız eğitim yatırımlarının meyvesini öğrencilerimizin başarısıyla gözlerindeki ışıltıyla almanın sevincini yaşıyoruz. 1000 öğrencimize eğitim hayatlarında destek olarak onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Siz yeter ki okuyun sevgili gençler. Bizler gücümüz yettiğince sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kahramankazan’da bulunan TUSAŞ ve Başkent Üniversitesi’nde eğitim gören erkek öğrenciler için hizmete açılan yurt binasının da tamamlandığını ifade eden Başkan Oğuz, Kahramankazan’da her sorunun çözüme ulaşmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.