Kahramankazan’da asfalt çalışmaları tamamlandı

Kahramankazan’da asfalt çalışmaları tamamlandı

Kahramankazan Belediyesi’nin kırsal ve merkez mahallelerde başlattığı asfalt seferberliğinde ilçe genelinin asfalt serimi tamamlandı.

İlçede bulunan bozuk, engebeli ve yama atılması gereken sokaklarda asfalt seferberliği başlatan Kahramankazan Belediyesi, ilçe genelinde asfalt serimini hızlı bir şekilde tamamlarken asfalt serimi devam eden bölgelerde de çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

Atatürk Mahallesi’nde bulunan Sümbül Sokak, Akkoyunlu Sokak, Bengü Sokak, Avşar Caddesi, Aslı Sokak, Doğu Sokak, Mithatpaşa Caddesi 2. Kısım, İnönü Caddesi, Sancarlı Sokak ve Fatih Mahallesi’nde bulunan Milli Egemenlik İlkokulu ile Şehit Fatih Alparslan Ortaokulu çevresinde asfalt serimi tamamlandı. İlçenin geri kalan kısımlarında ise Kahramankazan Belediyesi ekiplerince çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

kazanasfatlt.jpg

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ‘’Kahramankazan’da asfaltsız yol kalmayacak dedik, bir yola çıktık, bir söz verdik. Sözümüzde durduk, duracağız. Asfalt çalışmalarımız devam ederken ilçe genelinde birçok yerin asfalt serimi de tamamlandı. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız yollarımızı rahatlıkla kullanabilsinler, daha rahat ve daha güzel yaşanabilir bir Kahramankazan olsun diye bu uğraşlarımız. Her şey Kahramankazan’ımız için, vatandaşlarımız için’’ ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.