Kahramankazan’da bakıma muhtaçlara evde hizmet

Kahramankazan’da bakıma muhtaçlara evde hizmet

Kahramankazan Belediyesi, Evde Sağlık Hizmeti ile yaşlı ve bakıma muhtaç ilçe sakinlerine evlerinde hizmet sunmaya devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri kapı kapı dolaşarak vatandaşlara hizmet devam ediyor. Bu bağlamda Evde Sağlık Hizmetiyle yaşlı, engelli, hastaneye gidemeyecek durumda ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ev ortamında planlanan tedavisini ve uygulamasını gerçekleştiriyor. Görevli hemşireler tarafından rutin şeker, tansiyon, kolesterol ölçümü yapılan yaşlıların, enjeksiyon, yara bakımı, pansuman, serum gibi müdahale gereken durumları da düzenli olarak yapılıyor.

habericikazan.jpg

İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ” Evde bakıma ihtiyaç duyan hemşehrilerimizin yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiğimiz hizmetlerle hemşehrilerimizin yaşamlarına dokunuyoruz. Bakıma ihtiyaç duyan hemşehrilerimize hem psikolojik anlamda hem de kişisel bakım anlamında destek veriyoruz. Özellikle engelli, kronik hasta, yaşlı, yalnız ve yardıma muhtaç hastaların evlerine giderek zaruri tedavi ve bakımlarını üstlenen evde bakım hizmeti personelimiz titizlikle çalışmalarını yürütüyor. Amacımız, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek” dedi.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.