Kahramankazan’da kariyer günleri

Kahramankazan’da kariyer günleri

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Kariyer Günleri” kapsamında liseli gençlerle bir araya geldi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz “Öğretmen Başkan Gençlerle Buluşuyor” etkinliği kapsamında Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Okul girişinde öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Oğuz sınıfları gezdi, öğretmenler odasını ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet etti. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterirken geleceğe dair izlenecek yollar konuşuldu. Program daha sonra soru cevap şeklinde devam etti. Başkan Oğuz, sorulara doğru cevap veren öğrencilere KazanBel Net’ten internet paketi hediye etti. Daha sonra öğrencilerin TOGG ile gezme isteklerini geri çevirmeyen Başkan Oğuz, şoförü ile öğrencilere TOGG heyecanı yaşattı.

habericikahramankazannnn.jpg

“BURS DESTEĞİ SAĞLIYORUZ”

Keyifli bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, Kahramankazan’da yürüttükleri eğitim faaliyetleri ve genç dostu projelerle ilgili çalışmalardan bahseden Oğuz ” Öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının karşılanması için en ince ayrıntıya kadar düşünülerek tasarlanan öğrenci yurdumuzu açtık. Öğrencilerimize burs desteği sağlıyoruz. Kentte eğitim öğretim kalitesinin artması için çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

kahramankazannn.jpg

Başkan Oğuz programda yaptığı konuşmada liseli gençlerden kendilerine hedefler belirlemelerini ve bu hedeflere yürümelerini istedi. Gençlere ve gençliğe önem verdiğini vurgulayan Oğuz ” Hiçbir başarı kendiliğinden gelmez. Bir toplum gençleriyle var olur gençleriyle yenilenir. Siz bu toprağın çocuğusunuz sorumluluklarınız yalnızca ailenize karşı değil vatanınıza karşı da sorumluluklarınız var” dedi. Program öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.