Kahramankazan’da öğrenci yurdu hizmete açıldı

Kahramankazan’da öğrenci yurdu hizmete açıldı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçede eğitim hayatlarını sürdüren üniversite öğrencileri için hizmete açılan Kahramankazan Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

Kahramankazan Belediyesi, ilçede hizmet veren Başkent Üniversitesi ve TUSAŞ’ın eğitim verdiği fakültelerde barınma ihtiyacı olan öğrencilere yurt hizmeti vermeye başladı. Modern ve güvenilir bir ortamda çalışmaları, konforlu bir yaşam sürebilmeleri için bütün detayların planlanarak yapıldığı yurtta 150 erkek öğrenci kalabilecek.

habericiyurd.jpg

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz “Kahramankazan’da hizmet veren eğitim kurumlarında eğitim görecek sevgili öğrenciler her zaman arkanızdayız. Sizlerin sorunlarını görerek elimizden geldiğince çözüm bulmaya çalışıyoruz. Yurdumuz sizler için hazır. Geleceğimiz olan siz öğrencilerimizin eğitim hayatınızda her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yurt kayıt işlemlerinin devam ettiğini belirten Başkan Oğuz, Kahramankazan’da eğitim gören üniversite öğrencilerini kayıt yaptırmaya davet etti.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.