Kanarya'da şok ayrılık

Kanarya'da şok ayrılık

Sarı lacivertliler, ligin yanı sıra önümüzdeki sezon transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Kanarya, arayışlarına devam ederken, yıldız kalecisi Livakovic ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Süper Lig'de bu sezon şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı lacivertliler, ligin yanı sıra önümüzdeki sezon transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Kanarya, arayışlarına devam ederken, yıldız kalecisi Livakovic ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Livakovic'in sezon sonu takımdan ayrılacağı ifade edilirken, yeni takımı da böyle duyuruldu. İşte tüm detaylar...

SAMET BELİRSİZLİĞİ

Fenerbahçe'de gelecek planları arasında yer almayan ve Yunan ekibi Panathinakos'a sezon sonuna kadar kiralık verilen Samet Akaydın, performansıyla beklentilere karşılık veremedi.

Pana taraftarlarının, "Bize yeterince yardımcı olamıyor" eleştirisi yaptığı Akaydın ile ilgili son kararı Fatih Terim'in vereceği belirtildi.

Panathinaikos'ta toplam 9 maçta 559 dakika süre alan futbolcunun da Yunanistan'da mutsuz olduğu gelen haberler arasında. 29 yaşındaki Akaydın'ın Fenerbahçe ile kontratı 30 Haziran 2026'da bitecek.

LIVAKOVIC'E SÜRPRİZ TALİP

Fenerbahçe'nin büyük uğraşlar sonucunda Dinamo Zagreb takımından transfer ederek kadrosuna kattığı Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic'e ciddi bir ilgilinin olduğu ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübünün Livakovic'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Sezon sonunda Al Nassr ile olan sözleşmesi sona erecek olan 35 yaşındaki Kolombiyalı file bekçisi Ospina'nın yerine Livakovic'in düşünüldüğü bildirildi.

Livakovic için Fenerbahçe'ye henüz resmi bir teklifin gelmediği ancak teklifin gelmesinin an meselesi olduğu ifade edildi.

29 yaşında ve 1.88 boyunda olan Livakovic'in güncel piyasa değeri 12 milyon Euro civarında. Ancak Al Nassr'dan daha yüksek bir teklifin gelme olasılığı da bulunuyor.

51 kez Hırvatistan Milli Takım formasını giyen Livakovic özellikle son iki Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla adından sıkça söz ettirmişti.Al Nassr'ın Portekizli teknik direktörü Luis Castro'nun Livakovic'e onay verdiği gelen haberler arasında.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.