Karadağ’dan sürpriz karar: Türk vatandaşlarına vize geliyor

Karadağ’dan sürpriz karar: Türk vatandaşlarına vize geliyor

Yurt dışı tatilleri için popüler destinasyonlardan Karadağ, Türkiye vatandaşları için vizesiz giriş uygulamasını geçici olarak askıya alacağını açıkladı.

Kotor ve Budva gibi şehirleriyle Türk turistlerin yoğun ilgisini çeken Karadağ, vizesiz giriş hakkını askıya alma kararı aldı. Kararda, ekonomik ilişkilerin korunması için Türkiye ile yeni görüşmeler yapılacağı belirtildi.

BAŞBAKAN SPAJİĆ DUYURDU

Karadağ Başbakanı Milojko Spajić, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için vizesiz rejimin geçici olarak durdurulacağını açıkladı.

GÖZALTILAR VE UYARILAR

Karadağ polisinin Podgorica’da yaşanan bir bıçaklı olayla bağlantılı olarak bazı Türk vatandaşlarını gözaltına aldığı, ülkede bulunan yabancıların yasalar çerçevesinde denetleneceği ve yasalara uymayanların sınır dışı edileceği açıklandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.