KARADENİZ’DEN CEBECİ’YE

KARADENİZ’DEN CEBECİ’YE

Cebeci’de 15 yıldır balık lokantası işleten Karadenizli İbrahim Liman, “Balık bizim işimiz. Burada pişen balıklar memleket balığı” diyerek balıkseverleri dükkanına davet ediyor.

 

 

ONUR YIKILMAZ / HABERVAKTİM

Karadeniz’den göç eden İbrahim Liman 15 yıldır kendi soyadını taşıyan Liman Kafe’de kendine has usullerle balık pişiriyor. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte balık satışlarının arttığını bildiren Liman sağlık olumlu katkısından dolayı herkesi balık yemeğe davet ediyor.

EN TAZE BALIKLAR BURADA PİŞİYOR

Cebeci’de bulunan İnönü Stadı’nın hemen karşısındaki Liman Kafe balık severleri bekliyor. Yaptığı balığı herkesin yemesini tavsiye eden Liman, balığın en tazesini halden alarak müşterilerine sunduğunu anlatıyor. Liman ailesinin yıllardır balıkla haşır neşir oldukları için pişirme konusunda bir hayli iddialı olduklarını belirtiyor. İbrahim Liman en çok da çevre esnaf ve banka çalışanlarından büyük rağbet gördüklerini anlatıyor.
BALIK BİZİM İŞİMİZ
1960’dan beri Hamamönü’nde ve Cebeci Mahallesi’nde yaşayan İbrahim Liman, Başkent’in en uç noktasından bile pişirdikleri balığın tadına bakmaya gelenlerin olduğunu bile vurguladı. Mevsimine göre taze balık çıkarttıklarını dile getiren işletmeci Liman ‘’Balık bizim işimiz. Ankara’da balık konusunda iddialıyız. Bu balıklar memleket balığı’’ diyerek, gelen müşterilerin mutlu ayrılacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.