Karapürçek Erkek Yaşam Merkezi’nde son kontroller yapıldı
Altındağ yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. Karapürçek Erkek Yaşam Merkezi’nde son kontroller yapıldı, yakında hizmete açılıyor.
Ankara’da Altındağ Belediyesi ilçeye yeni bir yaşam merkezi kazandırıyor. Karapürçek Erkek Yaşam Merkezi’nde son kontroller yapıldı; yakında hizmete açılıyor. Merkez kurslar, seminerler, sosyal etkinlikler ve çeşitli aktivitelerle hem öğrenmenin hem de sosyalleşmenin adresi olacak.
SON KONTROLLER YAPILIYOR
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yapımında sona gelinen Karapürçek Erkek Yaşam Merkezi’ni yerinde inceledi. Tiryaki Altındağlı beylerin, özellikle de emekli vatandaşların sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerden faydalanabileceği merkezi çok yakında hizmete açacaklarını duyurdu.
YENİ BİR ALTIN YATIRIM
Tiryaki açıklamasında şunları kaydetti:
“Her gün yeni bir altın yatırım.
Altındağlı beylerimizin, özellikle de emekli vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerden faydalanabileceği Karapürçek Erkek Yaşam Merkezi’nde son kontrollerimizi gerçekleştirdik.
Kurslar, seminerler, sosyal etkinlikler ve çeşitli aktivitelerle hem öğrenmenin hem de sosyalleşmenin adresi olacak merkezimiz, hemşehrilerimizin kaliteli vakit geçirebileceği ve kendilerini geliştirebileceği önemli bir yaşam alanı sunacak.
Karapürçek Erkek Yaşam Merkezimizi çok yakında hizmete açıyoruz.
Altındağ için çalışıyoruz.
Biz büyük ve güçlü bir aileyiz.”
Her gün yeni bir altın yatırım. ✨
— Dr. Veysel Tiryaki (@DrVeyselTiryaki) May 30, 2026
Altındağlı beylerimizin, özellikle de emekli vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerden faydalanabileceği Karapürçek Erkek Yaşam Merkezi’nde son kontrollerimizi gerçekleştirdik.
Kurslar, seminerler, sosyal etkinlikler ve… pic.twitter.com/NPNzQ8YzPq

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.