Kasımpaşa hattı yeniden açıldı: Fenerbahçe’de bir ayrılık daha mı geliyor?
Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasındaki transfer trafiği hız kesmiyor. İrfan Can Kahveci’nin ardından sarı-lacivertlilerde kadro dışı kalan bir başka isim için daha temas kuruldu. Sezon sonuna kadar kiralama formülü masada.
Ara transfer dönemine hızlı giren Fenerbahçe’de bir yandan yeni yıldızlar kadroya katılırken, diğer yandan düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılıyor. Sarı-lacivertliler, İrfan Can Kahveci’yi sezon sonuna kadar Kasımpaşa’ya kiralamıştı.
İRFAN CAN’DAN SONRA BECAO
Lacivert-beyazlı ekip, bu kez Fenerbahçe’nin kadro dışı bıraktığı Rodrigo Becao’yu gündemine aldı. Kasımpaşa yönetiminin Brezilyalı savunmacıyı sezon sonuna kadar kiralamak istediği öğrenildi.
Bu sezon Fenerbahçe formasıyla yalnızca 1 maçta 6 dakika süre alan 29 yaşındaki stoperin sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Becao’nun transferine ilişkin görüşmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.