Kastamonu'da benzinle soba yakmak isterken ölümden döndüler: 4 yaralı

Kastamonu'da benzinle soba yakmak isterken ölümden döndüler: 4 yaralı

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde, sönmekte olan sobayı daha hızlı tutuşturmak amacıyla dökülen benzinin bir anda parlaması sonucu facia yaşandı.

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde, sönmekte olan sobayı daha hızlı tutuşturmak amacıyla dökülen benzinin bir anda parlaması sonucu facia yaşandı. Yakıt bidonunun infilak ettiği olayda evde bulunan 4 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken, çıkan yangın itfaiye ekiplerince büyümeden kontrol altına alındı.

Olay, Çatalzeytin ilçesine bağlı Kirazlı köyünde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; evdeki sobayı yakmaya çalışan S.Y., odunların hızlı tutuşması için yanında bulunan bidondan sobanın içine benzin döktü. Ancak dökülen benzinin yüksek ısı ve gaz sıkışması nedeniyle bir anda parlamasıyla, S.Y.'nin elindeki yakıt bidonu büyük bir gürültüyle patladı.

Patlamanın şiddetiyle odada bulunan S.Y. ile birlikte yanındaki 3 kişinin kıyafetleri ve vücutları alev aldı. Evde çıkan yangın nedeniyle odada can pazarı yaşanırken, köy sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.