Keçiören Belediyesi’nden depremzede çocuklara tiyatro

Keçiören Belediyesi’nden depremzede çocuklara tiyatro

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ve AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan gönüllü öğretmenler tarafından depremzede çocuklar için sahnelenen tiyatro oyununa katıldı.

Keçiören Belediyesi depremzede çocuklar için tiyatro oyunu gösterisi düzenlendi. Tiyatro Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

araaaaaaaaaaaaaa.jpg

Depremzede çocuklara gönüllü olarak hizmet veren öğretmenlere ve gönüllü sanatçılara teşekkür eden Başkan Turgut Altınok, “Eğitim gönüllüsü öğretmenlerimizin ilçemizde bulunan depremzede yavrularımız için düzenlediği tiyatro gösterisi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Devletimizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımızı el birliğiyle geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağız. Bir yandan da depremden etkilenen çocuklarımızın şehrimize uyum sağlamaları ve yaşadıkları travmayı atlatmaları için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Tüm çabamız çocuklarımız ve depremzedelerimiz için. Hem burada hem de deprem bölgesinde afetzede vatandaşlarımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

ar3.jpg

Tiyatro oyunu ilçedeki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Hun Çocuk Tiyatrosu, Umudun Işıkları Müzik Grubu, Balon ve Bubble Show Animasyon ekibi programda gönüllü olarak sahne aldı. Moral etkinliğinde depremzede çocuklar da 18 Mart Çanakkale şiirini seslendirdi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.