Keçiören Belediyesi’nden akıllarda iz bırakan tiyatro gösterisi

Keçiören Belediyesi’nden akıllarda iz bırakan tiyatro gösterisi

Keçiören Belediyesi tarafından sömestirde minik öğrencilere yönelik ücretsiz olarak sahnelenen Sihirli Orman isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Oyunun sonunda katılımcılara hitaben konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Devletimizin, milletimizin geleceği sevgili çocuklarımız için sevgiye dair güzel bir iz bırakacak tiyatro oyunumuz sahnelendi. Sevginin gücünün ne kadar önemli olduğunu gördük. Bu oyun saygılı olmayı, ahlaklı olmayı, milli ve manevi değerlerimize bağlı olmayı, yardımlaşmayı, dayanışmayı, kaynaşmayı, birlik olmayı aşılamış; merhametli olmak, kötülük yapmamak, iyilik yapmak gibi güzel şeyleri öğretmiştir inşallah sizlere. Görüyorum ki sizler de mesajı almışsınız.” dedi.

1111.jpg

“ÇALIŞKAN OLACAĞIZ”

Altınok, Keçiörenli çocukların şanslı olduğunu da vurgulayarak konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çalışkan olacağız, tembel olmayacağız. Spor, sanat ve kültürel faaliyetlerle ilgileneceğiz. Bugünün küçükleri yarının büyükleridir. Devletimizin ve milletimizin geleceği çocuklarımız ve gençlerimizdir. Bu nedenle çok çalışmak lazım, birikimli olmak lazım. Kendinizi yarınlara hazırlamanız lazım. Keçiören'deki çocuklar çok şanslı. Tiyatromuzu izlediniz. Teleferiğe binebilirsiniz. Deniz Dünyası’na gidebilirsiniz. Buz pateni pistimize gidebilirsiniz. Çocuk lunaparkı yaptık sizler için. Çünkü sizleri çok seviyoruz.”

Başkan Altınok konuşmasının sonunda tiyatro oyuncularına ve oyunun sahnelenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.