Keçiören'de yaşlı adama motosiklet çarptı

Keçiören'de yaşlı adama motosiklet çarptı

Ankara Keçiören’de, yolun karşısına geçmek isteyen 76 yaşındaki Muzaffer Bayar’a motosiklet çarptı. Ardından direğe çarpan motosikletin sürücüsü Emirhan Şener olaydan yara almadan kurtuldu.

Kaza, 8 Nisan günü Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi Bağcı Caddesi'nde meydana geldi. Arkadaşını almak için yola çıkan Emirhan Şener, kullandığı motosiklet ile karşıya geçmeye çalışan Muzaffer Bayram'a, ardından da refüjdeki elektrik direğine çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada Şener, başındaki kaskı ve diğer ekipmanlarının tam olması nedeniyle yara almadan kurtuldu. Ağır yaralanan Bayram ise çağrılan ambulansla Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bayram'ın, yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Kazanın ardından gözaltına alınan Şener, ifadesinden sonra adli kontrolle serbest bırakıldı. Emirhan Şener, Muzaffer Bayram’ın bir anda önüne atladığını belirterek, şöyle dedi:

surucu.jpg

"Normal hızımda gidiyordum. Amcamız önüme atladı. Gördüm ben kornaya da bastım. Ama kulağı duymuyormuş galiba bir anda önüme atladı, vurmak zorunda kaldım. Kendim de sürüklendikten sonra elektrik direğine çarptım. Amcamız yoğun bakıma kaldırılmış, durumu iyiye gidiyormuş. Motorda ekipmanlarımın hepsi tam olduğundan bana bir şey olmadı. Kazadan sonra amcanın yanına koştum. Ambulansı aradık. Şimdi yakınlarını da her gün arıyor, durumunu soruyorum."

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.