Kerem Aktürkoğlu ölümden dönmüş: Suç makinesi çıktılar

Kerem Aktürkoğlu ölümden dönmüş: Suç makinesi çıktılar

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun trafikte önünü kesen 4 kişi suç makinesi çıktı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahısların birçok suç kaydı olduğu görüldü.

Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olmuş ve turnuvadan elenmişti. Maçın ardından stadyumdan ayrılan yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu, trafikte tartışma yaşamıştı. Aktürkoğlu'nun aracının önünü kesen 4 şahsın suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

Milli futbolcu Kerem Aktüroğlu’nun şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği tarafından soruşturma açıldı. Polis yaptığı incelemede, olaydan sonra kaçan otomobilin plakasını ve içindekilerin kimliklerini tespit etti. Şüpheliler düzenlenen operasyonla yakalandı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheliler K.D., M.K., S.T. ve A.O. olayla ilgili sorgulandı. Şüphelilerin daha önceden çok sayıda suç kayıtları olduğu belirlendi.

Şüphelilerden M.K’nin daha önceden huzur bozmak, kasten yaralama, tehdit gibi suçlardan 7 suç kaydının olduğu belirlendi.

Diğer şüpheli S.T’nin ise uyuşturucu kullanmak, hırsızlık, trafik güvenliğini tehlikeye atmak, ruhsatsız silah bulundurma suçlarından 7 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Şüpheli A.O’nun ise daha önceden taksirle adam öldürmek, uyuşturucu bulundurmak, görev yaptırmaya engel olmak, hırsızlık suçlarından 7 kez gözaltına alındığı belirlendi.

Şüpheli K.D’nin ise tehdit suçundan bir kez gözaltına alındığı ortaya çıktı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Gasp Büro Amirliğinde işlemleri yapılan şüpheliler olay sırasında karşılıklı hakaret olayının yaşandığını, ardından olay yerinden ayrıldıklarını söyledikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

29 Şubat'ta Fatih Karagümrük maçının ardından evine doğru otomobiliyle yola çıkan Kerem Aktürkoğlu, bir başka otomobilin içinde bulunanlarla Haliç Köprüsü üzerinde başlayan Zeytinburnu’nda sonlanan yol verme tartışması yaşadı. Şüpheliler, Zeytinburnu’nda, Kerem Aktürkoğlu’nu yolunu keserek durdurdu. Otomobilin içinde bulunan 4 kişi ile Kerem Aktüroğlu arasında sözlü tartışma yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.