Keskin tehlike

Keskin tehlike

Pursaklar istikametinden gelerek Baraj, Solfasol ve Siteler tarafına geçmek isteyen sürücülerce kullanılan ara yol, bugünlerde zeminin kayganlaşmasından dolayı sürücülere zor anlar yaşatıyor. Keskin virajlı yolda sıkça kaza oluyor.

Protokol Yolu üzerindeki İrfan Baştuğ Caddesi'nden Baraj Caddesi'ne doğru uzanan sert virajlı yol, kaygan zeminden dolayı bugünlerde sürücüler için bir hayli tehlike oluşturmaya başladı.  

BARİYERLER KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Kaygan zeminlerde araçların kaymaması için asfaltta bir takım önlem alınsa da Pursaklar tarafından gelen araçlar tüneli geçer geçmez ilk karşılarına çıkan viraja biraz sert girdiğinde yol ile kaldırımı kesen demir bariyerlere vurarak durabiliyor. Bugünlerde sıkça yaşanan bu kazalardan dolayı, söz konusu virajdaki demir bariyerlerde kullanılamaz hale geldi. 

ARAÇLAR DA BÜYÜK ZARAR GÖRÜYOR
Keskin virajdaki kaygan zemin mağduru sürücülerin araçları maddi zarar görünken, kazaya karışan araçların cam ve kaportası ise parçalanarak çevreye savruldu. Pursaklar istikametinden gelerek Baraj Mahallesine, Solfasol Mahallesine ve Siteler tarafına geçmek isteyen sürücülerin genelde tercih ettiği tehlikeli noktaya gerekli önlemlerin alınması isteniyor. 

ÇÖZÜM MUTLAKA BULUNMALI
Habervaktim'e konuşan bir çevre sakini, "Protokol yolu olduğu için bilmeyen sürücüler buraya sert giriyor. Sert girdiği zamanda viraj keskin olmasından dolayı direksiyonu toplayamadığı için bu kazalar yaşanıyor. Buradan çok sayıda şikayetçi olan sürücü var. Buraya başka bir çözüm mutlaka bulunmalı" dedi.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-
   


 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.