Kış vakti evsiz kaldılar

Kış vakti evsiz kaldılar

Altındağ'daki bir dairede elektrik kontağından çıkan yangınla birlikte ev kullanılamaz hale geldi. Ev sahipleri iş yerlerinde olmalarından ötürü yangın söndürüldükten sonra kötü manzaraya şahit oldu. Yangın çevre sakinlerini de b

Altındağ Ali Ersoy Mahallesi 117. Caddedeki 15 numaralı binanın 3. katında elektrik kontağından yangın çıktı. Gelen ihbarın ardından olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, çıkan yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

EV SAHİPLERİ EVDE YOKTU
Büyük bir faciaya neden olmadan atlatılan olay önceki gün öğle saatlerinde meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı öğrenilen yangın bina sakinlerinin ihbarı ile fark edildi. Yangının çıktığı sırada ev sahiplerinin evde olmadığı öğrenildi.

EVİN KAPISI KOÇ BAŞI İLE KIRILDI
Yapılan yangın ihbarının ardından itfaiye ve ambulans ekipleri olay yerine kısa sürede ulaştı. Ev sahiplerine ulaşılamadığı için yangın çıkan dairenin kapısı koç başı ile kırılarak eve girilebildi. İtfaiye ekipleri evin içindeki dumandan etkinleşmemek için oksijen maskelerini kullandı. Yapılan müdahalelerin ardından yangın kontrol altına alındı.

EV SAHİPLERİ GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU
Ev sahipleri yangının söndürülmesinin ardından olay yerine ulaşabildi. İş yerlerinde oldukları belirlenen ev sahipleri, kullanılamaz hale dönen evlerinin son halini gördüklerinde göz yaşlarına boğuldu. Kış vakti evleri yanan mağdur vatandaşları, komşuları teselli etti.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.