Kız arkadaşını rehin aldı çevreye tehditler savurdu

Kız arkadaşını rehin aldı çevreye tehditler savurdu

Sakarya'da alkol ve uyuşturucu maddenin etkisinde olduğu iddia edilen T.T. isimli şahıs kız arkadaşını rehin aldı. Silahla tehditler savurarak çevreye korku yaşatan şahıs özel harekat polisleri tarafından ikna edildi.

Olay, Ankara Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binada yaşandı. Binanın 5. katında alkol ve uyuşturucu etkisi altında olduğu iddia edilen eski polis memuru T.T. kız arkadaşını evde rehin aldı.

SİLAH ZORUYLA TUTTU

Yarı çıplak bir şekilde balkona çıkıp silahla tehditler savuran şahıs korku dolu anlara sebep oldu. Olay yerine itfaiye, sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

Yaklaşık 4 saat süren ikna çalışmaları sonrasında önce rehin alınan kadın kurtarıldı daha sonra ise T.T. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

12 Ekim 2022 tarihinde Adapazarı Ulu Sokak’ta pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan kişinin de T.T. isimli şahıs olduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.