KIZILAY METROSU ŞANTİYE GİBİ

KIZILAY METROSU ŞANTİYE GİBİ

Kızılay metro durağında arızalı yürüyen merdivenler ve diğer merdivenlerin zarar gören yerleri tamir ediliyor. Yoğun bir çalışmanın olduğu metro şantiyeyi andırıyor.

 

Kızılay metro durağında hummalı bir çalışma var. Bir taraftan arızalanan yürüyen merdivenler tamir edilirken diğer taraftan diğer merdivenlerin hasar görmüş yerleri yapılıyor. Bu görüntüsüyle Kızılay metro durağı şantiyeye benziyor. Ayrıca Kızılay metro çarşısı içerisindeki boş alanlarda bulunan yürüyen merdivenler ve inşaat malzemeleri oradan geçen vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

METRO ÇIKIŞI TOZ DUMAN

Kızılay metrosundaki çalışmalar nedeniyle çıkan toz oradan geçen vatandaşların tepkisine yol açıyor. Kızılay metrosunun GAMA İş Merkezi önünde bulunan metro çıkışındaki merdivenler tamir ediliyor. Merdiven fayanslarının kesildiği sırada tozlar yükseliyor. Çıkan toz oradan geçen vatandaşları rahatsız ediyor. Vatandaşlar metro içerisinde devam eden çalışmaların aylardır bitmediğinden şikayet ediyor.

KIZILAY METRO ÇARŞISI DEPO GİBİ

Kızılay metrosu içerisinde bir taraftan çalışmalar devam ederken metro içerisinde bulunan çarşının boş alanları ise depo gibi kullanılıyor. Arızalı yürüyen merdivenler ve onların yerine takılmak için bekleyen yeni yürüyen merdivenler ile inşaat malzemeleri metro içerisinde bulunan çarşının  boş alanlarında bekletiliyor.

VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞIYOR

Metro çarşısında bekletilen boştaki yürüyen merdivenler ve inşaat malzemeleri oradan geçen vatandaşlara engel oluyor. Kalabalık bir yer olan çarşıda vatandaşların yürüdükleri yerde bulunan malzemeler vatandaşların yürürken zorlanmasına neden oluyor. Ayrıca bir çok yürüyen merdivenin çalışmaması da metroya giriş çıkışlarda vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.