Kızılcahamam Belediyesi elektrik kesintisine son veriyor

Kızılcahamam Belediyesi elektrik kesintisine son veriyor

Kızılcahamam’da sık sık yaşanan elektrik kesintilerine çözüm olması için başlatılan Yüksek Gerilim Trafo Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı.

İnşaat çalışmaları hızla ilerleyen şantiyede son durumunu Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ile birlikte inceleyen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Gerçekleştirdiğimiz proje ve yatırımlarla, Kızılcahamam’ımızı ihya etmeye, sorunların hepsini çözmeye devam ediyoruz. Kızılcahamam’ın elektrik ihtiyacını Gerede ve Kahramankazan hatları üzerinden alması sebebiyle özellikle kötü hava koşullarında sık sık elektrik kesintisi yaşıyoruz” dedi.

ara-004.jpg

ARTIK KESİNTİ OLMAYACAK

Acar şu ifadelerde bulundu: “Bu sorunu çözmek adına yaptığımız girişimler neticesinde Kızılcahamam’ımıza Üçbaş Mahallemizde Yüksek Gerilim Trafo Merkezi inşaatını başlatmıştık. Çok şükür ki artık hizmete açılmasına az bir zaman kalan bu merkez sayesinde Kızılcahamam’ımız artık bu nedenle elektrik kesintilerinin olmayacağı, enerjinin direkt sağlandığı bir ilçe olacak. Yüksek gerilim trafo merkezimizin Kızılcahamam’a şimdiden hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm kurum ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum."

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.