Kızılcahamam Belediyesi’nden bir ilk

Kızılcahamam Belediyesi’nden bir ilk

Kızılcahamam Belediyesi’nin Millet Bahçesi’nde sömestr etkinlikleri devam ediyor. Çocuk kütüphanesinde, Kızılcahamam’da bir ilk olan çömlek yapımı etkinliği düzenlendi.

Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesi’nde yürüttüğü etkinlikler sayesinde, çocuklar ara tatilde öğrenmeye devam ediyor. Çömlek yapımı etkinliğine katılan öğrenciler etkinliklerden memnun gözüküyor.

Kızılcahamam Belediyesi’nin çocuklara özel olarak hazırladığı yarıyıl etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor. Kızılcahamam Millet Bahçesi Çocuk Kütüphanesi’nde, yarıyıl tatilinde çocuklar için düzenlenen etkinliklerden bir yenisi daha yapıldı. Çömlek yapımı etkinliğine katılan öğrencilerin kameralara verdiği mutlu pozlar dikkat çekti. İlk dönemin sona ermesinin ardından Kızılcahamam Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı kültürel ve sanatsal etkinliklerin devam edeceği duyuruldu.

basliksiz-1-001.jpg

ÇÖMLEK YAPIMI ETKİNLİĞİ

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Çocuk kütüphanemizde evlatlarımız ve ailelerimiz ile birlikte Kızılcahamam’da bir ilk olan çömlek yapımı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan Millet Bahçemizde, çocuklarımız, gençlerimiz ve tüm halkımızın keyifli vakit geçireceği organizasyonlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.