Kızılcahamam’da muhtarlarla ortak gündem: Mahallelerin talepleri masaya yatırıldı
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kaymakam Faruk Erdem’in katılımıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda mahallelerin ihtiyaçları, vatandaşlardan iletilen talepler ve ilçede sürdürülen belediye çalışmaları değerlendirildi.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Kızılcahamam Kaymakamı Faruk Erdem’in de katıldığı toplantıda, mahallelerde yaşanan sorunlar, vatandaşların belediyeden beklentileri ve devam eden çalışmalar gündeme alındı. Muhtarlar, sorumlu oldukları bölgelerde vatandaşlardan gelen talepleri toplantıda Başkan Acar’a aktardı.

MAHALLELERİN İHTİYAÇLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda mahallelerin mevcut ihtiyaçları ile öncelikli sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Muhtarlar tarafından iletilen taleplerin yanı sıra ilçenin merkez ve kırsal mahallelerinde yürütülen hizmetler hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Başkan Süleyman Acar, belediye hizmetlerinin planlanmasında mahallelerden gelen taleplerin dikkate alındığını belirtti. Muhtarların vatandaşlarla yerel yönetim arasında önemli bir iletişim noktası olduğunu ifade eden Acar, sahadan aktarılan sorunların hizmet çalışmalarının belirlenmesinde dikkate alındığını kaydetti.

KAMU KURUMLARIYLA KOORDİNASYON ELE ALINDI
Kaymakam Faruk Erdem’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, belediye ile kamu kurumları ve mahalle muhtarları arasındaki koordinasyon da değerlendirildi. Vatandaşların taleplerine yönelik çözüm süreçlerinin yürütülmesinde kurumlar arasındaki iletişimin önemi üzerinde duruldu.
İlçenin farklı bölgelerinden gelen taleplerin değerlendirildiği toplantıda, mahallelerde yürütülen çalışmaların yanı sıra önümüzdeki dönemde ihtiyaç duyulan hizmetler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
ACAR: “ORTAK AKILLA ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”
Toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Süleyman Acar, muhtarların katkılarından dolayı teşekkür etti. Acar, Kızılcahamam’ın tüm mahallelerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, yerel yönetim hizmetlerinde sahadan gelen görüşlerin dikkate alınacağını ifade etti.
Acar, Kızılcahamam’ın merkez ve kırsal mahalleleriyle birlikte ele alınacağını, vatandaşların taleplerinin ilgili birimlere aktarılması ve çözüme kavuşturulması için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti. Toplantı, mahalle muhtarlarının ilettiği taleplerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.