Komşusu tarafından katledilmişlerdi: Yan yana defnedildiler

Komşusu tarafından katledilmişlerdi: Yan yana defnedildiler

Mersin’de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kişinin alt komşularını hedef alan saldırısı, aynı aileden anne ve oğlun hayatını kaybetmesine yol açtı. Olayın ardından öldürülen Remziye ve Mazlum Kaya, gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Mersin’in Akdeniz ilçesinde yaşanan silahlı saldırı, iki kişilik bir ailenin dramla son bulan hikâyesini ortaya çıkardı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen zanlının komşularını hedef almasıyla başlayan olay, kısa sürede mahallede büyük bir korku ve üzüntüye dönüştü.

PSİKOLOJİK KRİZDEN ÜÇ CAN KAYBINA UZANAN DEHŞET

Mithatpaşa Mahallesi’nde yaşayan Remziye Kaya ve oğlu Mazlum Kaya, üst kat komşuları Mustafa T.’nin tabanca ile açtığı ateş sonucu yaşamını yitirdi. Sebebi henüz belirlenemeyen saldırının ardından apartmandan çıkıp taksiye binen şüpheli, Arpaçsakarlar Mahallesi’nde bir büfeye gitti ve burada da Ahmet Turgut’u vurarak öldürdü. Taksiciye de ateş eden saldırganın yakalanması için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Polisin “Dur” ihtarına uymayan Mustafa T., kaçarken vurularak etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı. Soruşturma sürerken, yaşamını yitiren Remziye ve Mazlum Kaya’nın cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından Toroslar Güneykent Mezarlığı’nda yakınlarının gözyaşları arasında yan yana defnedildi.

Aile üyeleri ve mahalle halkı, anne ile oğlunun birlikte toprağa verilmesinde hüzünlü anlar yaşadı. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.