Konyaspor başkanı Galatasaraylı mı? O görüntüler tartışma konusu oldu

Konyaspor başkanı Galatasaraylı mı? O görüntüler tartışma konusu oldu

Süper Lig’de şampiyonluk ümitleri son haftaya taşınırken, Konyaspor Başkanı hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ligde kalmak için 1 puana ihtiyacı olan Konyaspor Başkanının şampiyonluk için 1 puana ihtiyacı olan Galatasaraylı olduğu ifade edildi.

Trendyol Süper Lig’in bitimine bir hafta kala takımlarda şampiyonluk ve kümede kalma umutları sürüyor. Son haftaya lider Galatasaray’ın 3 puan gerisinde giren Fenerbahçe rakibinin yenilmesini beklerken, sarı kırmızılı ekip Konyaspor deplasmanından en az bir puan ile geri dönmeyi ve 24’üncü şampiyonluğunu ilan etmeyi düşünüyor. Öte yandan ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor da kümede kalması için en az bir puana ihtiyaç duyuyor. Hal böyleyken Konyaspor’un son haftada Galatasaray ile yapacağı karşılaşmanın hem şampiyonu hem de ligde kalmayı belirleyeceği öngörülüyor. Son haftaya bu durumda girilirken, Konyaspor Başkanı hakkında ilginç bir bilgi ortaya atıldı. Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz’ın Galatasaraylı olduğu iddia edilirken, aracının plakasının “42 GS 905” olduğuna dair görüntüler ortaya çıktı.

omer-korkmaz-1.jpg

GÖRÜNTÜLER İNFİAL YARATTI

Gerek şampiyonluğu gerekse de ligde kalmayı yakından ilgilendiren Konyaspor Galatasaray maçı öncesinde Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’ın Galatasaraylı olduğu iddiaları kamuoyunda infial yaratırken, tartışmalar iyiden iyiye büyüdü. Korkmaz Grup yazılı ve “42 GS 905” plakalı aracın maç öncesi ortaya çıkması iki takıma da birer puanın yeterli olduğu dolayısıyla herkese “acaba” dedirtti.

omer-korkmaz-2.jpg

“AMCAOĞLUNUNMUŞ”

Ömer Korkmaz’a ait olduğu iddia edilen “42 GS 905” plakalı lüks aracın, Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'ın amcasının oğlu Sıtkı Korkmaz'a ait olduğu ortaya çıktı. Konya medyasının aktardığı bilgilere göre; Konya Galatasaraylılar Derneği'nin kurucuları arasında yer alan ve uzun süre başkanlık görevini yürüten Korkmaz, daha önce Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu'nun da başkanlığını yapmıştı. Ayrıca Galatasaray Emlak&Gayrimenkul A.Ş. yönetiminde de görev almıştı. Korkmaz'ın 40 yıldan uzun bir süredir fanatik Galatasaraylı olduğu biliniyor. Öte yandan Sıtkı Korkmaz, aynı zamanda Burak Elmas'ın başkanlığı döneminde Galatasaray'da yöneticilik de yaptı.

Daha önceki yıllarda da aynı marka aracın beyaz renginin yine İşadamı Sıtkı Korkmaz tarafından kullanıldığı, plakasının özel “42 GS 905” olduğu da hatırlanıyor. Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz ise meselenin cevap verilecek kadar önemli olmadığını söyleyerek, konu hakkında sessiz kaldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.