Korkutan BAĞIMLILAR 

Korkutan BAĞIMLILAR 

Ulus Telgraf Sokak’taki metruk binaların görüntüsü vatandaşları ürkütüyor. Bu tehlikeye aldırış etmeyen madde bağımlıları canları pahasına eski binaları kullanmaya devam ediyor. 

Ankara Valiliği karşısında çevre düzenlemesi yapılıyor. Buradaki eski binalar Belediye ekiplerince birer birer yıkılıyor. Güzelleştirme ve düzenleme çalışmaları sürerken eski binalara girilmemesine yönelik uyarı levhaları asıldı. Bu alandaki metruk binalar her an yıkılacakmış bir şekilde bulunuyor. Harabeyi andıran yarı yıkık vaziyetteki eski binalar görenleri korkutuyor.

Tüm uyarılara rağmen bu binaları kullanan madde bağımlıları adeta ölüme meydan okuyor. Gün içerisinde birçok madde bağımlısının girip çıktığı görülüyor. Buradan geçen vatandaşların görüntüsünden ürktüğü yıkılmaya yüz tutmuş binalarda madde bağımlıları kol geziyor. Bu binaların içine girerek canlarını hiçe sayıyorlar. Çevredeki vatandaşlar buranın herhangi bir zarara yol açmadan bir an evvel yıkılmasını istiyor. Belediye ekiplerince uyarı levhalarına rağmen madde bağımlıları bu binaları kullanmaktan vazgeçmiyor. 

TEHLİKEYE ALDIRIŞ ETMİYORLAR

Ulus Telgraf Sokak’taki metruk binalar birer birer yıkılarak çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Güzel bir görüntüye kavuşması beklenen alan aynı zamanda Valiliğin karşısında olmasıyla dikkat çekiyor. Burada çalışan Belediye ekipleri gereken güvenlik önlemlerini aldı ve yıkılmaya yüz tutmuş binalara girilmemesi konusunda vatandaşlara yönelik uyarı levhaları astı.

Buna rağmen madde bağımlılarının uğrak yerlerinden bir tanesi olan bu eski binalar bazılarınca hala kullanılıyor. Buraya gelen madde bağımlıları canları pahasına binaların içine girip madde kullanıyorlar. Her an yıkılacak şekilde bulunan binalara giren madde bağımlıları canlarını tehlikeye atıyor. Habervaktim muhabirlerinin de madde bağımlılarını harabeye dönmüş binaya girerken görüntüledi.

Bununla beraber içki içen bazı kişiler de bu binaları kullanıyor. Bina çevresindeki içki şişeleri de bu duruma kanıt oluşturuyor. Bu görüntülere şahit olan vatandaşlar şaşkınlık içerisinde buraya giren insanlara anlam veremiyor. Göçük altında kalma tehlikesine rağmen madde bağımlıları burayı kullanmaktan vazgeçmiyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.