Korona virüse yakalanan testi pozitif çıkan Türk ünlüler kimler?

Korona virüse yakalanan testi pozitif çıkan Türk ünlüler kimler?

Korona virüs dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pekçok ünlü isimde de görülmüş durumda. Peki korona virüse yakalanan Türk ünlüler kimler, korona testi pozitif çıkan sporcular, sanatçılar, gazeteciler, siyasetçiler kimler? Koronadan ölen ünlü var mı?

Çin’de çıkan ve dünyaya yayılan korona virüsün etkisi Türkiye’de de maalesef tırmanıyor. 

Korona testi pozitif çıkan kişi sayısı günden güne artarken, virüs kapan vatandaşlar arasında pekçok ünlü isim de bulunuyor. Hatta korona virüse yenik düşenler arasında ünlü isimler de yer alıyor. 

İşte o isimleri sizler için derledik:

dil.jpg

33 YAŞINDAKİ DİLEK TAHTALI

Korona virüse yenik düşen ilk isimlerden biri 33 yaşındaki Dilek Tahtalı’ydı. CHP’li eski vekilin yeğeni olan Tahtalı, yaşının genç olmasıyla dikkat çekmişti. Ailesi Dilek Tahtalı’nın küçüklüğünden bu yana romatizma rahatsızlığı olduğunu ve ilaç kullandığını açıklamıştı. 

Korona virüs dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pekçok ünlü isimde de görülmüş durumda. Peki korona virüse yakalanan Türk ünlüler kimler, korona testi pozitif çıkan sporcular, sanatçılar, gazeteciler, siyasetçiler kimler? Koronadan ölen ünlü var mı? Korona virüsten ölen ünlü isimler kimler? 

omer-001.jpg

ÖMER DÖNGELOĞLU

İftar ve sahur programlarında yaptığı sohbet ve okuduğu dualarla bilinen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu bu sene Ramazanın ilk gününde ekranlarda değildi. Döngeloğlu'nun ekranlarda olmama sebebi ortaya çıktı. İlahiyatçı yazarın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

yenhdi.jpg

KORONAYI YENDİ

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal, koronaya yakalanmıştı. 62 yaşındaki Prof. Ünal, 2.5 haftalık tedavi sonucu koronayı yendi.

bozkir-son.jpg

DOKTOR TEDAVİYE ALINDI

Konya Bozkır'da acil servise gelen korona virüs hastalarına ilk müdahaleyi yapan pratisyen hekim A.D., 'Covid-19' testi pozitif çıkınca tedaviye alındı.

bas-son.jpg

BAŞHEKİM 

Bursa'da Orhangazi Devlet Hastanesi'nin Başhekimi Op. Dr. Ferit Alaybeyoğlu'nda corona virüsü tespit edildi.

ko.jpg

DEMET ÇİLELİ BAZ

Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz, korona virüs şüphesiyle hastanede karantinaya alındı. Baz'ın 40 gündür evde olduğu ve dışarı hiç çıkmadığı, buna rağmen Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtilirken, bu durum şaşkınlığa neden oldu. 

aytac-yalman.jpg

AYTAÇ YALMAN: EŞİ DE VEFAT ETTİ

Türk kamuoyunda yakından tanınan ve koronaya yakalanan ilk isim emekli orgeneral Aytaç Yalman oldu. Ancak Yalman’ın koronaya yakalandığı, tedavisine başlandığı çok sonra yani vefatından sonra ortaya çıktı. 
Muhafazakar camianın adını özellikle 28 Şubat sürecinden hatırladığı Aytaç Yalman'ın ani vefatı çeşitli tartışmalara neden olmuştu. Emekli paşa Aytaç Yalman kaç yaşındaydı, koronadan mı ölmüştü? Bu sorulara cevap vefat ettiği hastane yetkililerinden gelmişti.  Yalman korona virüse yakalanmış ve hastalığa yenik düşmüştü.

Aytaç Yalman’ın eşi Belma Yalman ile koruması ve doktorunda da korona virüs tespit edilirken, her iki isim de tedavi altına alındı. Ve eşi Belma Yalman'dan acı haber geldi. Aykaç Yalman'ın eşi Belma Yalman da koronaya yenik düştü.

faruk-son.jpg

FARUK BİLDİRİCİ

Gazeteci Faruk Bildirici, sosyal medya hesabından yeni tip Koronavirüs'e yakalanmış olabileceğini duyurdu.

ceti-son.jpg

DEMİREL'İN MANEVİ OĞLU

9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak bilinen Ali Çetin Şener korona virüsten hayatını kaybetti.

dekan-son.jpg

PROF. ÜLKÜ AZRAK HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Ali Ülkü Azrak, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

akit-kor.jpg

AKİT SUNUCUSU 

Akit TV program yapımcısı ve sunucu Süleyman Usta ve annesi Nurhayat Usta'nın, korona virüs nedeniyle 4 saat arayla yaşamını yitirdiği bildirildi. 

cehehe.jpg

CHP'Lİ ER

CHP Osmaneli ilçe başkanı İsmail Er'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Er'in yardımcısı Cihan Şimşek'in de 14 günlük karantinaya alındığı açıklandı.

bicaaa.jpg

KORONADAN ÖLDÜ

İHA'nın haberine göre, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) İsveç'te yaşayan firari mahrem sorumlularından Bahattin Bican, korona virüsünden öldü.

haydar-son.jpg

HAYDAR BAŞ VE AİLESİ

Bağımsız Türkiye Partisi(BTP) Genel Başkanı Haydar Baş ile ailesinden sekiz kişinin corona virüsüne yakalandığı açıklandı. Haydar Baş'ın yoğun bakımda olduğu bildirildi.

bel-001.jpg

BELEDİYE BAŞKANININ ABİSE VEFAT ETTİ

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Belediye Başkanı Şener Söğüt'ün abisi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Abi Söğüt hastanede tedavi görüyordu. 

kirk-son.jpg

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI

Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider'in koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

iyi-son.jpg

İYİ PARTİ'DEN TEFEK VEFAT ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin Bakırköy ilçe teşkilatı kurucularından Süleyman Tefek'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle hayatını kaybettiğini açıkladı. 

rauf.jpg

RAUF TAMER

Posta Gazetesi köşe yazarı Rauf Tamer'in koronavirüs şüphesi ile kaldırıldığı hastanede test yaptırdığı ve evinde sonucu beklediği bildirildi.

musde.jpg

KARAKAŞ'IN OĞLU

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ercan Karakaş’ın oğlu Devrim Karakaş da koronavirüse yakalandı. Haberi, Ercan Karakaş'ın eşi olan ünlü sinema sanatçısı Müjde Ar verdi.

İŞADAMI HAYATINI KAYBETTİ

HCS Kablo’nun Genel Müdürü Ufuk Yılmaz, Covid-19 teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

cuma.jpg

CUMA İÇTEN

AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cuma İçten, kendisinin ve ailesinin korona virüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

citak-001.jpg

DİLAN ÇITAK TATLISES

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses de corona virüse yakalandı. Dilan Tatlıses, haberi sosyal medya hesabında şöyle duyurdu: "Eklem ağrıları, tat ve duyu kaybı şikayetlerim üzerine yaptırmış olduğum Covid-19 testi pozitif çıkmıştır."

cnn-son.jpg

CNN MUHABİRİNDEN ÇAĞRI

CNN Türk muhabiri Ceylan Sever'in kuzeni corona virüse yakalandı. Sever korona virüs nedeniyle kuzeninin durumunun ağırlaştığını ve tedavi için virüsü yenen bir kişiye ihtiyaç olduğunu belirterek, bu konuda yardım çağrısı yaptı.

deniz-son.jpg

DENİZ UĞUR'UN DAYISI

Ünlü oyuncu Deniz Uğur'un dayısı Cem Bayer, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

aksener.jpg

AKŞENER'İN ÇALIŞANI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, evlerindeki 20 yıllık çalışanının korona virüse yakalandığını açıkladı. Kendilerinin virüs testlerinin negatif çıktığını belirten Akşener, "Büyük tedirginlik yaşadık. Ama çok şükür iyiyiz"  
dedi. 

omur-son.jpg

SİİRT İL SAĞLIK MÜDÜRÜ

Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür'ün corona virüs testi pozitif çıktı. Ömür’ün kendisini 14 gün boyunca izolasyona aldığı öğrenildi.
 

efes-son.jpg

GENÇ KAYIP: SEYFULLAH YILMAZ

22 yaşındaki Anadolu Efes taraftarı Seyfullah Yılmaz, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Henüz 22 yaşında olmasına rağmen koronavirüse yenilen genç taraftar sosyal medyanın gündemine oturdu. 22 yaşındaki Yılmaz'ın koronadan hayatını kaybetmesi, 33 yaşındaki Dilek Tahtalı'nın ardından bilinen en genç kayıp olarak dikkat çekti.  

radyocu.jpg

RADYOCU CANER BULUT

Radyo programcısı ve seslendirme sanatçısı Caner Bulut (37), nasıl corona virüse yakalandığını, evinde çektiği video ile anlattı. Konuşması sırasında üzerinde battaniye olan ve sık sık öksürdüğü görülen Bulut, virüsü sadece 15 dakika süren alışveriş sırasında kaptığını söyledi.

yonetmen-son.png

YÖNETMEN İLKER CANİKLİGİL

Yönetmen İlker Canikligil, yeni tip korona virüse (Kovid-19) yakalandığını duyurdu.

bilim-son.jpg

BİLİM KURULU ÜYESİ

Sağlık Bakanı Koca, sorulan bir soru üzerine Bilim Kurulu'nda bulunan bir üyenin koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyledi. Bakan Koca testi pozitif çıkan Bilim Kurulu üyesinin ismini ise vermedi.

cansin.jpg

OYUNCU CANSIN ÇEKİLİ

Oyuncu Cansın Çekili de corona virüse yakalandı. 20 gündür bronşit ve alerji nedeniyle tedavi gören oyuncunun corona virüs test sonucu pozitif çıktı.

test-son.jpg

SENDİKACI TATLIGÜL 

Güvenlik İş Sendikası Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Ali Tatlıgül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, korona virüs testinin pozitif çıktığını bildirdi. 

aydin-son.jpg

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

Korona test sonucu pozitif çıkan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş'un hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

faruk.jpg

SÜREN'İN EŞİ

Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren'in eşinin de koronavirüs testi pozitif çıktı. Hatice Süren'in tedavisi evinde devam ediyor.

lut.jpg

İŞADAMI YAMAK VEFAT ETTİ

Karabük'te yaşayan ve korona virüs (Covid-19) sebebi ile hayatını kaybeden tanınmış iş adamlarından emekli eğitimci Lütfü Yamak toprağa verildi.

meclis.jpg

MECLİS'E DE SIÇRADI

TBMM Hastanesi’nde Y.B. adlı doktorun koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu durum Meclis yönetimini alarma geçirdi. Y.B. adlı doktor rahatsızlanarak Şehir Hastanesi’ne başvurmuş ve her ihtimale karşı yatışı yapılmıştı. Meclis'te ayrıca 2 personelin daha koronaya yakalandığı duyuruldu. 

oguz-son.jpg

PROF. OĞUZ ÖZYARAL

Ünlü doktor Oğuz Özyaral da koronaya yakalandı. Korona testi pozitif çıkan Prof. Dr. Oğuz Özyaral hastanede tedavi altına alındı.

ch.jpg

CHP'Lİ BAŞKAN

CHP Honaz Kadın Kolları Başkanı Neşe Aras’ın corona virüs testi pozitif çıktı. Denizli Devlet Hastanesi’nde eşi Tarık Aras ile birlikte gözetim altında olan CHP Honaz Kadın Kolları Başkanı Neşe Aras’ın, testinin pozitif çıktığını CHP Denizli Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay şöyle duyurdu: “CHP Honaz Kadın Kolları Başkanımız Neşe Aras'ın korono virüs testi, maalesef pozitif çıkmıştır. Eşi ile birlikte Denizli devlet hastanesinde gözetim ve tedavi amaçlı bulunmaktadırlar. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletir, acil şifalar dilerim.”

elektrik.jpg

İLKER CUMBUL

Bursa Teleferik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul da koronaya yakalandı. Firmadan yapılan açıklamada, Cumbul'un tedavisinin tamamlandığı ve evinde istirahat edeceği duyuruldu. 

esra-son.jpg

ESRA BALAMİR

Bir arkadaşının koronavirüs testi pozitif çıkan manken ve oyuncu Esra Balamir, kendisine de test yapıldığını belirterek "Sanırım benim de pozitif, evde karantinada kalmam söylendi" dedi.

bakan-003.jpg

ESKİ BAKAN ÇULHAOĞLU

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Halil Çulhaoğlu ile eşi Ayfer Çulhaoğlu da korona virüsü yakalandı. Test sonuçları pozitif çıkan Halil Çulhaoğlu ve eşi, tedavi altına alındı.

yusuf-001.jpg

YUSUF ALABARDA

14 gün yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Savunma ve Güvenlik Stratejileri Analisti Yusuf Alabarda'dan sevindirici haber geldi. Alabarda'nın iyileştiği bildirildi. 

saadet-son-002.jpg

SAADET'Lİ BAŞKAN VEFAT ETTİ

Korona virüs Milli Görüş camiasında can aldı. Saadet Partisi Bayrampaşa/Kocatepe Mahalle Başkanı Ramis Samasti korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. 

sasa-001.jpg

BİR SAADET'Lİ DAHA

Saadet Partisi'nde Bayrampaşa Kocatepe Mahalle Başkanı Ramis Samasti'nin vefatının ardından bir mensubunun daha vefat ettiği öğrenildi. Saadet Partisi üyesi ve Eyüpsultan Sandık Başmüşahidi Hasan Kirazlı, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

muh.jpg

PROF. AKKOYUNLU

Medipol Üniversitesi öğretim üyesi, göğüs hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, koronaya yakalandığını duyurdu. "Dün (önceki gün)geç saatlerde korona testimin pozitif olduğunu öğrendim. Bu işin doğasında bu var. Meslek olarak bulaşma riski yüksek olan gruptayız" diyen Prof. Akkoyunlu, "Evden çıkmayın" uyarısında bulundu. 

sasa-002.jpg

SP'DEN BİR İSİM DAHA: EKREM YAPICI

Saadet Partisi'nde Ramis Samasti ve Hasan Kirazlı'nın ardından Milli Görüş hareketi mensuplarından Ekrem Yapıcı da korona virüse yenik düştü. 

vali-son.jpg

VALİ OSMAN BİLGİN

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Kırklareli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, koronavirüs testi pozitif çıkan Bilgin 14 gün boyunca vali konağında karantinada kalacak. Bilgin'in yerine Kırklareli Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı görev yapıyor.

oz-son.jpg

PROF. ÖZ'Ü KAYBETTİK

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dali eski Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feriha Öz, Corona Virüsü sebebiyle 87 yaşında hayatını kaybetti.

cccc-002.jpg

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ÇİĞDEM CERİT

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in Corona Virüse yakalandığını duyurmasının ardından Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit'in de Corona Virüs testinin pozitif çıktığı ve kendisini izolasyona aldığı öğrenildi.

citak.jpg

LEVENT DÖRTER

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın sevgilisi Levent Dörter, corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

trt.jpg

TRT

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, kurumdaki koronavirüs vakaları ve alınan önlemlere ilişkin bir açıklama yaparak, TRT 2'de görev yapan bir kişide vakanın saptandığını belirtti.

kurt-son.jpg

TURHAN KAYA

Kurtlar Vadisi dizisinde de rol alan ünlü oyuncu Turhan Kaya korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Turhan Kaya, 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde 'Ordinaryüs' karakterini canlandırmıştı. 

esra.jpg

İŞKADINI ESRA OFLAZ GÜVENKAYA

Esra Oflaz Güvenkaya da corona virüs nedeniyle hastanede bulunuyor. Ünlü işkadını Esra Oflaz Güvenkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla corona virüsü kökenli zatürre geçirdiğini anlattı. Kızı ile birlikte Londra’dan İstanbul’a döndükten sonra bir anda hastalandığını anlatan Güvenkaya, "panik yapmayın, önleminizi alın" dedi.

pinar.jpg

OYUNCU PINAR DENİZ AİLESİ

Ünlü oyuncu Pınar Deniz'in anneannesi corona virüsten hayatını kaybetti. Oyuncu Pınar Deniz hastaneden gözyaşı içinde videolar paylaşmış ve anneannesinin korona virüs şüphesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıklamıştı.

akkul-son.jpg

BURAK AKKUL

Korona virüse yakalanan Türk ünlülerin başında Burak Akkul geliyor. Çok Gezenti adlı bir gezi programı yapan ünlü isim Burak Akkul’un virüs testi pozitif çıkmış, programcı hastanede tedavi altına alınmıştı. Akkul ile birlikte eşi de hastaneye yatırılmıştı. Akkul, Londra'da öksürük ve boğaz ağrısı şikayetiyle doktora başvurmuş, boğaz enfeksiyonu olduğu söylenen Akkul, hemen Türkiye'ye dönerek en yakın hastaneye başvurmuştu. Eşinin durumu iyi iken, Burak Akkul’un tedavisi halen sürüyor. Akkul’la ilgili son haberler, durumunun iyiye gittiği yönünde. 

cans.jpg

GELİN ADAYI CANSEL!

Bir televizyon kanalında yayınlanan “kısmetse olur” programının gelin adayı Cansel Çördük corona virüsüne yakalandı. Amerika’da yaşayan Çördük sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Birkaç dakika önce testim pozitif çıktı ve karantinaya alındım" dedi.

rustu.jpg

RÜŞTÜ REÇBER

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen eski milli kaleci Rüştü Reçber'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Reçber hastanede tedavi altında...

spo.jpg

AHMET KARAMAN VEFAT ETTİ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Ali Düşmez'in yardımcılığını yapan Ahmet Karaman tedavi gördüğü Okmeydanı Araştırma Hastanesi'nde koronavirüs ile mücadelesinin 4. gününde hayatını kaybetti. 

serhat.jpg

SERHAT GÜLER

Milli boksör Serhat Güler de virüse yakalandı. 24 yaşındaki Güler, turnuva için gittiği İngiltere'de yakalandığı virüsü bir haftada yendi.
 

livaneli.jpg

ZÜLFÜ LİVANELİ VE EŞİ

Kısa süre önce Türkiye'ye gelen ve Bodrum'daki evine yerleşen 73 yaşındaki Zülfü Livaneli, ABD'deki imza gününde koronavirüs kaptığı iddiaları ve sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs iddialarıyla ilgili soru üzerine Livaneli, "25 Şubat'ta eşim ve kızımla üç ayrı etkinlik için New York'a gittik. Bunlardan ikisi, Rumi Suite konserleri, Serenad kitabımın İngilizce baskısıyla ilgili düzenlenen bir toplantı, öteki de Columbia Üniversitesi'nde bir söyleşiydi. Kitap toplantısında yaklaşık yüz Amerikalı ve Türk vardı. Columbia'da da salon tamamen doluydu. Bu iki toplantıdan birinde koronavirüs kapmış olmalıyız" dedi.

"TAMAMEN İYİLEŞTİK"

Zülfü Livaneli, sağlık durumuyla ilgili olarak ise, "Eşim, ben ve arkadaşlarım tedavi gördük. Tamamen iyileştik. Türkiye'ye döndük. Şu anda test sonuçlarımız negatif ama yine de evden çıkmıyoruz. Kim hangi toplantıda, kime geçirdi bunu söylemek imkansız. İlaç şirketleri ve onların etkilediği lobiler, doktorlar arasında büyük bir kavga var. Bu yüzden iyileşme sürecimizle ilgili bir bilgi paylaşamayacağım. Ama tedavi edilebiliyor. Kimse umutsuzluğa düşmesin, mümkünse evde otursun ve bu belayı dayanışmayla atlatmaya çalışalım. Moralimizi de çok bozmayalım çünkü iyileşmek için moral önemli" bilgisini verdi. 

ntv.jpg

KORHAN VAROL

NTV muhabiri Korhan Varol, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Varol, "Hastanede karantinadayım. Yani arkadaşla bir süre kapışacağız. Görelim bakalım Kovid-19 efendi. Hangimiz daha güçlü" dedi.

ntv-001.jpg

NTV'DE YENİ VAKALAR

NTV'de Koronavirüs şoku yaşanıyor. Başarılı muhabir Korhan Varol'un Koronavirüs'e yakalandığını duyurmasının ardından iki muhabir ve bir kameramanın daha testleri pozitif çıktı. Üzücü haberi kanalın spikerlerinden Serhan Başbahçıvan duyurdu. Sosyal medya hesabından 3 mesai arkadaşında daha Koronavirüs tespit edildiğini belirten başarılı spiker medya şirketleri arasında en çok önlemi kendilerinin almasına rağmen böyle bir sonuçla karşı karşıya olduklarını belirterek evde kalın çağrısı yaptı.

haberturk.jpg

HABERTÜRK'E DE SIÇRADA İDDİASI

Medyada korona virüsün Habertürk'e de sıçradığı iddia ediliyor. Ciner yayın holdingin Taksim’deki binasında bir ulaştırma çalışanının yoğun bakıma alındığı ileri sürülürken, grubun önde gelen isimlerinden Fatih Altaylı bu iddiayı yalanladı. 

al-son.jpg

ABDURRAHİM ALBAYRAK

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak da korona virüse yakalanan isimlerden. Albayrak, öksürük ve ateş gibi belirtiler üzerine korona şüphesiyle hastaneye gitmiş, test yaptırmış ve test sonucu negatif çıkmıştı; yani koronaya yakalanmamıştı. Ancak Albayrak, öksürük ve ateş gibi rahatsızlıklarının geçmemesi üzerine yeniden test yaptırdı. Albayrak’ın korona testi bu kez pozitif çıktı. 66 yaşındaki Albayrak’la birlikte eşi Şükran Albayrak’ın korona virüs testi de pozitif çıktı. Albayrak çifti için İstanbul’da özel bir hastanede karantina süreciyle birlikte, tedavi süreci başlatıldı. 

hikmet-son.jpg

OĞUL ALBAYRAK: İYİLEŞTİM

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak da virüse yakalanmıştı. Oğul Albayrak corona virüsten iyileştiğini açıkladı.
Hikmet Albayrak, ''Tedavim tamamlandı ve Allah’ın izni ile iyileştim. Yeni yapılan son 2 test sonucum da NEGATİF geldi. Tüm hastalara acil şifalar dilerim.'' açıklamasında bulundu. Abdurrahim Albayrak ile Nadiye Albayrak'ın corona virüs tedavisi ile devam ediyor. 

fatih-terim.jpg

FATİH TERİM

Spor camiasında Abdurrahim Albayrak’ın ardından bir üzücü haber de Fatih Terim’den geldi. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de koronaya yakalandı. 67 yaşında olan Fatih Terim, korona testi pozitif çıkınca hemen tedavi altına alındı. Ve durumu iyiye giden Terim tedavisinin ardından taburcu ediliyor. 

aksoy.jpg

FEVZİ AKSOY HAYATINI KAYBETTİ

Uzun yıllar Milliyet Gazetesi'nde spor yazarlığı da yapan Prof. Dr. Fevzi Aksoy koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

mahmut.jpg

MAHMUT RECEVİK

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Mahmut Recevik sosyal medya hesabından Corona Virüs nedeniyle kendisini karantinaya aldığını açıkladı.

kaan.jpg

KAAN KANÇAL

Galatasaray'da bir ismin daha testi pozitif çıktı. Teknik direktör Fatih Terim, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın ardından bir diğer Başkan Yardımcısı Kaan Kançal'ın da testi pozitif çıktı..

hemsire.jpg

İLKNUR HEMŞİRE YENDİ

İstanbul Pendik'te yaşayan ve geçtiğimiz günlerde bir video paylaşarak Corona Virüsüne yakalandığını açıklayan Kütahyalı İlknur hemşire, bu kez yayınladığı video ile virüsü yendiğini açıkladı. Paylaştığı video ile virüsü yendiğini açıklayan İlknur hemşire, "Ben kazandıysam hepimiz kazanırız" dedi.
 

za.jpg

ZAFER MUTLU

Bir dönemin en ünlü medya patronlarından Zafer Mutlu da korona virüse yakalandı. Vatan gazetesi eski sahibi Zafer Mutlu, ABD ziyareti sırasında rahatsızlık geçirerek, Türkiye'ye döndüğünü açıkladı. Tedavi altına alınan Mutlu’nun ilk korona testi negatif çıkarken, ikinci testi pozitif çıktı. Mutlu’nun 12 günlük bir tedavi sürecinin sonunda koronayı atlattığı açıklandı. 

yusuf.jpg

YUSUF GÜNAY

Galatasaray'da 2. başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim’den sonra başkan yardımcısı Yusuf Günay’ın da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı. Günay da, Fatih Terim’in yattığı hastanede tedavi altına alındı. Albayrak ise farklı bir hastanede tedavi görüyor.

ntttt.jpg

NTV MUHABİRİ PINAR İLİK ÜÇER

NTV muhabiri Pınar İlik Üçer’in COVİD-19 testi pozitif çıktı. Üçer’in Fenerbahçe Basketbol Takımı İletişim ve Medya Sorumlusu olan eşi İlker Üçer’in de test sonuçlarının pozitif olduğu öğrenilmişti.

ali-son.jpg

ALİ SİRMEN

Corona virüse yakalanan ünlü isimlerden biri de Cumhuriyet gazetesi yazarı Ali Sirmen. Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, 80 yaşındaki Ali Sirmen'in Covid-19 şüphesiyle tedavi gördüğünü duyurdu. Küçükkaya "Cumhuriyet’in çınarı, değerli yazarımız, ağabeyimiz Ali Sirmen korona şüphesiyle tedavi altına alındı. Sağlık durumu düne göre daha iyi seyrediyor. Cumhuriyet ailesi olarak biliyoruz ki Ali Ağabey bunu da atlatacak" dedi.

goksel-gumusdag.jpg

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın corona virüsü testi de pozitif çıktı.
Başakşehir, dün yaptığı açıklamada Göksel Gümüşdağ'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin ilkinin negatif çıktığı ancak ikinci test sonuçlanana kadar hastanede gözetim altında tutulacağı duyurmuştu. Tıpkı Albayrak gibi Gümüşdağ'ın da ikinci testin pozitif çıktığı ifade edildi. Gümüşdağ'ın eşi Müge Gülbaran Gümüşdağ'ın korona virüs testi de pozitif çıktı
Bu arada Başakşehir Futbol Kulübü, Gümüşdağ’ın ardından yapılan testlerde teknik heyet ve futbolcularda corona virüs bulgusuna rastlanmadığını açıkladı. 

kiva.jpg

KIVANÇ TATLITUĞ TEST YAPTIRDI

Koronavirüs nedeniyle yapılan 'Evde kal' çağrılarına uyan ve vaktinin çoğunu eşi Başak Dizer ile birlikte evinde geçiren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ korona virüs şüphesiyle hastaneye giderek, test yaptırdı. Tatlıtuğ ve eşinin korona testi negatif çıktı. 

kenan-sonmez.jpg

ESKİ VEKİL KENAN SÖNMEZ

SHP’li eski Milletvekili Kenan Sönmez, corona virüsü testinin pozitif çıktığını, Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini duyurdu. CHP’den İstanbul il başkan yardımcılığı da yapan Sönmez, “Gerçek dostlarımdan bir ricam bana telefonla ulaşmaya çalışmasınlar. Mesajla anlaşabiliriz. Bir de gerçekten dost olduğunu zannettiğim bedenleri büyük vicdanları küçük insanları gördüm. Hepinize saygılar, sevgiler, kalın sağlıcakla” mesajını paylaştı.

cemil-tascioglu.jpg

CEMİL TAŞÇIOĞLU: VEFAT ETTİ

Koronaya yakalanan, virüs testi pozitif çıkan isimlerden biri de ünlü doktorlarımızdan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu. Cemil Taşçıoğlu, Türkiye'de korona virüs vakalarına bakan ilk doktorlardan biri olmasıyla tanınıyor. İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü olan Cemil Taşçıoğlu’nun korona testinin pozitif çıktığını bizzat oğlu duyurmuştu. Taşçıoğlu tüm tedavilere rağmen hayatını kaybetti. 

salih-emri.jpg

SALİH EMRİ

Koronaya yakalanan ünlü isimlerden bir diğeri de bir doktor. Medicana Kadıköy Göğüs Hastalıkları’nda görev yapan 63 yaşındaki Salih Emri’nin korona virüs testi pozitif çıktı. Prof. Dr. Salih Emri hastanede tedavi altında.

fener-002.jpg

FENER’E DE SIÇRADI

Korona virüs Galatasaray ve Başakşehir’in ardından Fenerbahçe’ye de sıçradı. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip corona virüs (COVID-19) bulgularına rastlanmıştır. Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir" denildi.

seyfullah-dumlupinar.jpg

SEYFULLAH DUMLUPINAR

Türk Boks Milli Takımında koronavirüs testi pozitif çıkan Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar’ın Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İngiltere’deki 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kota Müsabakaları’nın durdurulmasının ardından Türkiye’ye dönen Boks Milli Takım kafilesinden Baş Antrenör Seyfullah Dumlupınar ile sporcusu Serhat Güler’in testleri pozitif çıktı.

demet-sagir.jpg

DEMET SAĞIROĞLU

Müziği bırakarak Amerika'ya yerleşen şarkıcı Demet Sağıroğlu da koronaya yakalandı. 53 yaşındaki şarkıcı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: 

“Evet, New York’ta durumlar kötü. Ben de 10 gündür hastayım. Ama endişelenmeyin lütfen. Çevremizde birçok kişinin testi maalesef pozitif çıktı ve bütün belirtileri; yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum. Az ateşim var hep var. Bu virüs ilginç bir canlı, herkeste farklı semptomlar olduğunu da duyuyorum. Test yaptırmadım ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim. Herkese ilgi ve sevgisinden dolayı minnettarım, teşekkür ederim.”

rek.jpg

REKTÖR SONDAN DURUKANOĞLU FEYİZ

Korona virüsünün bulaştığı akademisyenlerden biri de Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz'di. Feyiz tedavi sürecinin ardından koronaya yendi ve görevine döndü. Ancak koronanın oğlu ile eşine de bulaştığı belirlendi. Kendisine, eşine ve 22 yaşındaki oğluna 'Corona Virüsü' (Covid-19) teşhisi konulan ve hastalığı yenen Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, yaşadıklarını anlattı. Hastalığın belirtilerinin ardından 13 Mart'ta hastaneye başvurduğunu söyleyen Feyiz, 27 Mart günü taburcu edildiğini söyledi. "Eşim pozitif çıktı, hastalıkla mücadelesine devam ediyor. 22 yaşında bir oğlum var o da pozitif. Bir başka evde o da karantina altında." diyen Feyiz, "Sizlerden ricam lütfen, lütfen yuvanızda kalın." çağrısında bulundu. 

kadir.jpg

KADİR GÖKMEN ÖĞÜT

Bir CHP'li vekil de koronaya yakalandı. Bu isim CHP eski İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt. Öğüt'ün testinin pozitif çıktığını CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Twitter hesabından şöyle açıkladı: "24. Dönem Milletvekilimiz, yakın dostum, canım abim Kadir Gökmen Öğüt’ün korona testi pozitif çıktı. Haber verdi ve bilinmesini istedi. Güçlü bir bünyesi, kocaman bir yüreği vardır. Kadir abi başaracak, hep birlikte başaracağız. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum."

unluler.jpg

 

Korona virüs ve benzeri bulaşıcı hastalıklara karşı okunabilecek dualar için TIKLAYIN 

 

Gazeteilksayfa.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.