Kutlamalarda Fenerbahçe’ye küfreden Okan Buruk’tan özür açıklaması geldi

Kutlamalarda Fenerbahçe’ye küfreden Okan Buruk’tan özür açıklaması geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Florya'da taraftarlarla birlikte kutlanan şampiyonluk gecesinde ezeli rakibine küfretmesiyle ilgili 10 gün sonra özür diledi.

Sarı-kırmızılı takımın YouTube hesabına konuşan Buruk, "Kutlamalarda abarttığımız yerler oldu. İnsanların gözünde bir imajım var. Bunun etkilenmesinden dolayı üzüldüm. Özür dilemek istiyorum. Kimseyi hedef göstermesek de bazen yanlışlıklar olabiliyor. Kulüp başkanları ve futbolcularda da oluyor. Bu konuda rahatsız olduğumu söylemek istiyorum." dedi.

ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Buruk, "Bizler örnek insanlarız. Örnek olmaya devam etmeliyiz. Türk futboluna doğru bir şekilde hizmet etmeliyiz. Türk futboluna yakışır kişiler olmalıyız." şeklinde konuşarak örnek bir davranış sergiledi.

okan-buruk-3.jpg

HEDEF SÜPER KUPA VE ŞAMPİYONLAR LİGİ

Kıran kırana geçen sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, hedeflerinin Süper Kupa'yı da alarak bir kupa daha taraftarlarına hediye etmek ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde etmek olduğunu söyledi.

REKABETE DİKKAT ÇEKTİ

Süper Lig'deki rekabete dikkat çeken usta teknik adam, "Beşiktaş yeni hocasını açıkladı. Avrupa'da çok başarılı olmuş ve adından söz ettirmiş bir isim Van Bronckhorst. Mourinho'yu zaten söylemeye gerek yok. Bu bizi daha da motive eden bir şey. Onun dışında Trabzonspor'un başında Abdullah Avcı gibi bir teknik direktör var. Bizim hedefimiz 25. şampiyonluk." dedi.

25. ŞAMPİYONLUK HEDEFİ

Buruk, "25. şampiyonluk bizim için çok önemli. Bunu taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Bu sene çok zor bir sezonu geride bıraktık. Herkes büyük bir emek sarf etti. Futbolcularımız, teknik heyet, yönetim kurulu ve taraftarlarımız hep birlikte bu şampiyonluğu kazandık. Herkese çok teşekkür ederim." diyerek sözlerini noktaladı.

okan-buruk-2.jpg

NE OLMUŞTU?

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Konyaspor’u deplasmanda mağlup eden Galatasaray, ligdeki 24. Şampiyonluğunu kazandı. Konya’dan İstanbul’a gelen ve Florya tesislerinde Galatasaraylı taraftarlar ile şampiyonluğu kutlayan teknik adam Okan Buruk, kutlamalarda Sezen Aksu'nun Şinanay şarkısını seslendirirken sonuna küfür ekleyen taraftarlara eşlik etti. O anlar sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanırken; Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.