Kutludüğün Yayla Festivali coşkuyla kutlandı

Kutludüğün Yayla Festivali coşkuyla kutlandı

Mamak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen geleneksel 9. Kutludüğün Yayla Festivali'ne vatandaşlar akın etti. Mamak Belediyesi sazıyla sözüyle ikramlarıyla Ankaralıların yanında oldu.

Mamak Belediyesi tarafından 9 yıldır her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Kutludüğün Yayla Festivali bu yıl da büyük bir coşkuyla yaşandı. Mamak Belediyesi sazıyla sözüyle ikramlarıyla vatandaşların sosyalleşmesi, eğlenebilmesi için tüm imkanlarını seferber etti. Mamak Belediyesi festivale katılan vatandaşlara gözleme, nohut pilav ve ayran ikram etti.

Festivalde, çocuklar için de özel oyun alanları oluşturuldu. Animasyon, dans ve ödüllü yarışmalarla çocuklar eğlencenin tadını çıkardı. Kimi zaman büyükler de bu coşkuya ortak oldu, çocukluklarına döndü.

kutludgpun-festiavl.jpg

KENDİ ELLERİYE PİŞİRDİ

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin ev sahiplendiğinde gerçekleşen festivale, AK Parti Ankara Milletvekilleri Murat Alparslan ve Zehranur Aydemir ile AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ile MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen ve ilçe protokolü de katıldı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ”9. Geleneksel Kutludüğün Yayla Festivalimizde siz kıymetli hemşerilerimizle buluştuğumuz için mutluyuz. Yarışmalarla, palyaço gösterileriyle, gözleme ayran, nohut pilav ve diğer ikramlarımızla her yaştan hemşerimizle güzel bir pazar günü geçiriyoruz. Katılımları ile bizler şereflendiren tüm davetlilere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Murat Köse, sacın başına geçti; gözlemeleri kendi elleri ile pişirdi. Pişirilen gözlemeler ayranla birlikte festivale katılanlara ikram edildi.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.