Lafla Değil Gönüllü Hizmet

Lafla Değil Gönüllü Hizmet

"Vatanı sevmek lafla olmuyor" sözünden yola çıkan bir grup gönüllü eğitimci Çubuk'taki tüm şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz kurs desteği verecek.

 OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-
 

Nüfus oranına göre Türkiye'nin en fazla şehit veren ilçesi Çubuk’ta tüm şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz eğitim desteği verilecek. Söz konusu proje ile ilgili Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği ile proje koordinatörü Özen Barlas Tekin arasında bir protokol imzalandı.  

VATAN SEVMEK LAFLA OLMUYOR
Projenin Çubuk koordinatörü Özen Barlas Tekin, “Çevremizdeki bütün şehit ve gazi çocuklarını tüm sınavlara hazırlayacak düzeyde eğitimler vereceğiz” dedi. Tekin, “Vatanı sevmek lafla olmuyor, şehitlerimiz canlarını feda ettiler. Gazilerimiz bedeninin bir parçasını feda ettiler. Herkes kendi dalında vatanına milletine ve devletine hizmet etmelidir. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olacağız. Bizlere emanet olan şehit ve gazilerimizin çocuklarına, eşlerine, anne, baba, kardeşlerine sahip çıkıp, imkanlarınız nispetin de yardımcı olacağız, bu konuda bizde varız” diye konuştu. 
SUİSTİMALLER ENGELLENECEK
Uygulamanın istismar edilmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Zeki Avan ise, “Böyle bir proje, güzel bir hizmet. Yeter ki amacına uygun hizmet edilsin. Başlangıçta iyi niyetli insanların başlatmış oldukları güzel faaliyetler maalesef, sonradan art niyetli insanların eline geçip, istismar edildiği canlı olarak yaşamış bulunmaktayız. Bu nedenle art niyetli insanlara dikkat edilmesini ve bunlara da fırsat verilmemesi gerekmektedir. İyi niyetle başlatmış olduğunuz, bu hayırlı hizmetinizden dolayı başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.