Leverkusen'den bir tarihi başarı daha

Leverkusen'den bir tarihi başarı daha

Bayer Leverkusen, Bundesliga'nın 31. haftasında evinde Stuttgart'ı konuk ettiği maçta tarihi bir başarıya imza attı. İşte detaylar...

Bayer Leverkusen, Bundesliga'nın 31. haftasında evinde Stuttgart'ı konuk ettiği maçta tarihi bir başarıya imza attı. Maç, nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu ve son dakikaya kadar sonuç belirsizliğini korudu. Konuk takım Stuttgart, Chris Führich'in 47. dakikada ve Deniz Undav'ın 56. dakikada attığı gollerle 2-0 öne geçti. Ancak, Bayer Leverkusen'in Amine Adli'nin 61. dakikada attığı golle farkı bire indirmesiyle maçın kaderi değişti.

90+7'DE EŞİTLİK GELDİ

Uzun süre yenik durumda mücadele eden Bayer Leverkusen, uzatma dakikalarında gelen golle beraberliği sağladı. Robert Andrich'in 90+7. dakikada attığı golle karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonuçla birlikte Bayer Leverkusen, tüm kulvarlardaki yenilmezlik serisini 46 maça çıkararak büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyonluğunu önceki haftalarda ilan eden Bayer Leverkusen, bu beraberlikle puanını 81'e çıkarırken, üçüncü sıradaki Stuttgart ise 64 puana yükseldi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.