Lise Tuvaletinde Dehşet: 4 Öğrenciden 1 Arkadaşlarına Tekme Yumruklu Saldırı
Konya’nın Kulu ilçesinde bir lisede öğrenciler arasında yaşanan tartışma, okul tuvaletinde şiddet olayına dönüştü. 15 yaşındaki bir öğrenci, arkadaşları tarafından darbedilerek hastanelik edildi.
Konya’nın Kulu ilçesinde bir lisede öğrenciler arasında yaşanan tartışma, okul tuvaletinde şiddet olayına dönüştü. 15 yaşındaki bir öğrenci, arkadaşları tarafından darbedilerek hastanelik edildi.
Olay, 8 Ekim’de Kulu’daki bir lisede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okul bahçesindeki halı sahada küfür meselesi yüzünden tartışan lise öğrencileri H.S. (15) ve Y.B. (15) arasında gerilim yaşandı.
“Konuşalım” Diye Tuvalete Çağırdı, 3 Arkadaşıyla Birlikte Saldırdı
Tartışmanın ardından Y.B., H.S.’yi “konuşmak” bahanesiyle okul tuvaletine çağırdı. Burada Y.B., yanında bulunan arkadaşları K.Y. (15), B.E. (15) ve C.K. (15) ile birlikte H.S.’ye tekme ve yumruklarla saldırdı.
Elmacık Kemiği Kırıldı
Aldığı darbelerle yaralanan H.S.’nin elmacık kemiğinde kırıklar oluştuğu tespit edildi. Öğretmenlerin durumu fark etmesi üzerine çağrılan ambulansla öğrenci, Kulu Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Saldırganlar Serbest Bırakıldı
Olayın ardından gözaltına alınan 4 öğrenci, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakimlik, öğrencileri adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.
Şiddet olayına ilişkin soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.