Malatya’da 6 katlı bina çöktü

Malatya’da 6 katlı bina çöktü

Malatya’da ağır hasarlı olduğu belirlenen 6 katlı bir bina, Adıyaman Sincik merkezli gerçekleşen 4,5’lik depremin ardından çöktü.

Olay, akşam saatlerinde Saray Mahallesi Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. Adıyaman'ın Sincik ilçesinde saat 21.55'te 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da da hissedilen depremde, önceden ağır hasar alan 6 katlı bina yıkıldı. Çökme ihbarıyla olay yerine, arama- kurtarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, enkazda kimsenin olmadığını belirledi.

VALİ ŞAHİN: MALATYA'DA BAŞKA YIKILAN BİNA YOK

Olay yerine gelen Malatya Valisi Hulusi Şahin, bir kısmı enkaz halinde olan binanın çöktüğünü belirterek, "Hemen arkada bulunan iş makinalarıyla burada enkaz kaldırma çalışmaları yapıyordu. Bina bu şekildeydi, bir parçası yıkılmış bu son artçıyla beraber. Herhangi bir canlının olma ihtimali yok. Zaten enkaz kaldırmaları sırasında kontrollü bir şekilde yıkılıyordu. Bu artçı da onu biraz hızlandırmış. Bu artçıda " ifadelerini kullandı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.