Malatya’da yıkılan Avşar otel kimin, sahibi kim? Otelde kaç müşteri vardı?

Malatya’da yıkılan Avşar otel kimin, sahibi kim? Otelde kaç müşteri vardı?

Avşar otel kimin, sahibi kim? Otelde kaç müşteri vardı? Depremde yıkılan Avşar otelle ilgili bilgiler haberimizde:

Saat 04.20 sularında meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan Malatya’daki Avşar otel merak konusu oldu. Avşar otel kimin, sahibi kim? Otelde kaç müşteri vardı? İşte cevabı:

Deprem üssü Kahramanmaraş Pazarcık olarak açıklanan ve büyüklüğü 7.4 olan depremin ardından Malatya'da da büyük hasarlar meydana geldi. Yıkılan binalardan biri de Malatya merkezde bulunan Avşar Otel oldu.

AVŞAR OTEL KİMİN?

Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan Malatya’daki Avşar otel merak konusu oldu. Avşar otel kimin, sahibi kim? Otelde kaç müşteri vardı?

AVŞAR OTEL SAHİBİ KONUŞTU: SAĞLAM RAPORU VERİLDİ

Soruların cevabına geçmeden önce edinilen son dakika bilgisini aktarmak gerekirse, Malatya Avşar Otel 2020’deki Elazığ depreminden etkilendiği için sonrasında incelemeye alınmış ve sağlam raporu verilmiş.

Avşar Otel sahibi Osman Avşar, konuyla ilgili sorular üzerine "Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 depreminde (2020) Malatya Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri gelip otelde incelemede bulundular ve sağlam raporu verdiler” dedi.

yikilan-otel-kimin-sahibi-kim-avsar-otel.jpg

AVŞAR OTEL’DE KAÇ KİŞİ VARDI

Yıkılan Avşar Otel sahibi Osman Avşar, otellerinde yıkım esnasında kaç kişinin olduğu konusunda ise “Otelimizde 10 oda doluydu yaklaşık 10-15 kişi olduğunu düşünüyoruz. Devletimizden yardım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ DEPREMİ NE ZAMAN OLMUŞTU?

Elazığ depremi 24 Ocak 2020 tarihinde yerel saatle 20.55'te meydana gelmişti. Elazığ’da meydana gelen ve başta Elazığ ve Malatya olmak üzere tüm Doğu Anadolu Bölgesini etkisi altına alan, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesine bağlı Çevrimtaş köyü olan ve yaklaşık 22 saniye kadar süren depremdir. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 6,5 olarak açıklamıştı.

Bu arada depremde Adıyaman'da da Grand İsias Otel büyük hasar gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum