Mamak Belediyesi Kariyer 2030 Etkinliği

Mamak Belediyesi Kariyer 2030 Etkinliği

Mamak Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü markası Mamak Füzyon bünyesinde Kariyer 2030 Web3 teknolojileri etkinliği düzenlendi.

Mamak Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü markası Mamak Füzyon bünyesinde Kariyer 2030 Web3 teknolojileri etkinliği düzenlendi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen Kariyer 2030 Web3 Teknolojileri etkinliğine lise öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin kariyer odaklı olarak gelişen teknoloji ve meslek gruplarına vizyoner bir bakış açısıyla bakmalarını ve eğitim almalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrenciler birçok konuda bilgilenme fırsatı buldu.

ara-005.jpg

WEB3 TEKNOLOJİLERİNE GİRİŞ

Web3 teknolojileri alanında uzman eğitmenler, öğrencilere Web3 teknolojilerine giriş, Web3 topluluk ekosistemleri, Yapay Zeka, Web3 dünyasının deneyimleri, Sosyal medya, Metaverse, Blockchain ve Network eğitimleri verdi. Mamak Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü Mamak Füzyon ekibi Block zincir ve Web3 teknolojileri ile ilgili eğitimlerin devam edeceğini duyurdu.

ara2.jpg

AMAÇ BAKIŞ AÇISINI GELİŞTİRMEK

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de gençlerle birlikte 2030 Kariyer Web3 teknolojileri etkinliğini izleyenler arasındaydı. Başkan Murat Köse, “Bilim ve teknolojide her gün yeni bir değişim ve gelişim yaşanıyor. Gençlerimize gelişen teknolojiyi aslında geleceği anlatmak, onların bakış açılarını geliştirmek bizim amacımız. Bu anlamda hayata geçirdiğimiz İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü’müz vasıtası ile Mamak Füzyon’u kurduk. Her konuda gençlerimizin yanındayız. Çünkü gelecek sizsiniz” dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.