Mamak Belediyesi yeni okulunu Boğaziçi'nde açtı

Mamak Belediyesi yeni okulunu Boğaziçi'nde açtı

Mamak Belediyesi'nden eğitime bir destek daha geldi. Mamak Belediye başkanı Murat Köse, yürüttüğü çalışmalarla Boğaziçi Mahallesi'ne Neşet Ertaş Anaokulu ve Bebek Kütüphanesi'ni açtı. Köse, “Göreve geldiğimiz günden bu güne tam 174 eser ürettik” dedi.

Mamak Belediyesi, eğitim yatırımları ile Mamak’a değer katmaya devam ediyor. Başkan Murat Köse ve ekibi yaptığı çalışmalarla Mamaklılara yeni bir anaokulu ve bebek kütüphanesi kazandırdı. Boğaziçi Mahallesi'nde açılan Neşet Ertaş Anaokulu ve Bebek Kütüphanesi Mamaklı vatandaşların eğitimine destek verecek. Açılışta konuşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse görev süresi boyunca üç anaokul ve dört bebek kütüphanesi açtıklarına dikkat çekerek, "Biz kitaba inanan bir milletiz. Türkiye'de en çok kütüphane açan belediye olduk. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ayırmadan ayrıştırmadan her mahallemize hizmet ettik. Tüm çabamız güzel Mamağımızın yarınları için" dedi.

DÜNDEN BUGÜNE 174 ESER ÜRETTİK

Köse, “Mamak’ta göreve geldiğimiz günden bu güne tam yüz yetmiş dört başlıkta hizmet ve eser ürettik. Rabb'ime şükrediyorum. Tüm mahallelerimizde eserlerimize hizmetimizle var olduk. Beraber yaptığımız eserlerle beraber gurur duyuyoruz. Güzel Mamak'ımızda yirmi dört tane kütüphane yaptık. Bunların ons ekiz tanesi erişkin, dört tanesi bebek, bir tanesi çocuk kütüphanesi olmak üzere hizmete girdi. Söz verdik, yaptık. Elhamdülillah söz verdik. Daha fazlasını yaptık diyoruz. Bundan dolayı daha çok çabalıyoruz. Tabii siyaset deniyor ama bizim siyasetimiz Sizler için hizmet ve eser üretmektir. Bizim belediyeciliğimiz sizlerin memnuniyetidir, memnuniyetidir. Sizler için hizmet ve eser üretmektir. Bu mücadeleyi aslında doksan dört yılında kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yoldan yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

baslsiksadfn.jpg

BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

“Türkiye yüzüdür. Aslında kadınların yüzü de olacak. Türkiye yüzü çocukların yüzüyle olacak inşallah Türkiye yüzyılın inşası için, ihyası için inşallah hep beraber çalışacağız” diyerek devam eden Köse, “Allah nasip ederse. Bizim çabamız Mamak’ı daha güzel hale getirmek. Elhamdülillah artık rahatlıkla Mamak daha güzel olacak diyoruz. Allah'a şükürler olsun Tabii eğitim alanında da özellikle çocuklarımıza, gençlerimize, bilim sanat merkezlerimize, gençlik merkezlerimizle beraber, kütüphanelerimizle pek çok imkanı, pek çok programa sunmuş olduk. Yaptığımız eserlerden en önemlilerden bir tanesi de anaokullarımız. Bugün üçüncüsünü açıyoruz. Bu bizim için çok kıymetli” dedi.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.