Mamak Belediyesi’nden Hatay’a iftar çadırı

Mamak Belediyesi’nden Hatay’a iftar çadırı

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremlerin ardından Hatay’da Koordinasyon Merkezi kuran Mamak Belediyesi, Ramazan ayında depremzede vatandaşları iftar konusunda da yalnız bırakmadı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen şiddetli depremlerin hemen ardından bölgeye çıkarma yapan ve Hatay Samandağ’da Afet Koordinasyon Merkezi kuran Mamak Belediyesi, deprem bölgesinde hem enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediyor hem de belediyecilik noktasında çalışmalarda bulunuyor.

ara-006.jpg

GÜZEL GÜNLER İÇİN ÇALIŞILIYOR

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Samandağ ve Yayladağ’da iki ayrı iftar çadırı kuruldu. Vatandaşların oruçlarını gönül rahatlığı ile açabilmesi için kurulan çadırlarda her şeye rağmen iftar sevinci yaşanıyor. Ramazan’a yakışır bir ruhla açılan oruçlar sonrası dualar, bir an önce depremin yol açtığı zararların giderilmesi ve eski güzel günlere yeniden kavuşulabilmesi için ediliyor.

ara2-001.jpg

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak Belediyesi olarak depremin ilk gününden itibaren bölgedeyiz. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte iftar çadırlarımızı da faaliyete geçirdik. Depremzede kardeşlerimiz, oruçlarını iftar çadırlarımızda açma fırsatı buluyor. Ramazan boyunca iftar çadırlarımızda depremzede kardeşlerimizin yanında olacağız” dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum