Mamak Belediyesi’nin etkinlikleri yaz akşamlarını renklendiriyor

Mamak Belediyesi’nin etkinlikleri yaz akşamlarını renklendiriyor

Mamak Belediyesi, tatile giren çocuklar için birbirinden renkli etkinlikler düzenliyor. Etkinliklere Mamaklılar yoğun ilgi gösteriyor.

Mamak’ın kültür ve sosyal etkinliklerin merkezi haline gelmesi için var gücüyle çalışan Mamak Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte ekinliklerini artırdı. Çocuk Şenlikleri de bunlardan biri…

75. Yıl Amfi Tiyatro’da düzenlenen Çocuk Şenliği’nde minikler, tatilin tadını çıkardı. Çocuklar, balon ve kukla show, palyaço, müzik, dans ve ödüllü yarışmalarla keyifli vakit geçirdi.

ara-004.jpg

MAMAK’TA HER CUMA ÇOCUK ŞENLİĞİ VAR

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabı üzerinden birbirinden renkli şenlik fotoğrafları paylaştı. Başkan Murat Köse, “Çocuklar gülerse büyükler güler, herkes mutlu olur. Geleneksel Çocuk Şenliğimizde heyecan, coşku yine en üst düzeyde yaşandı. Güzel ilçemizin güzel çocukları doyasıya eğlendiler. Çocuklarımızın yüzü hep gülsün” diye yazdı.

Çocuk Şenlikleri devam edecek. Mamak Belediyesi bir ay boyunca her Cuma akşamı 75. Yıl Amfi Tiyatro’da Çocuk Şenliği düzenleyecek.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.