Mamak’ta personele rekor promosyon anlaşması yapıldı

Mamak’ta personele rekor promosyon anlaşması yapıldı

Mamak Belediyesi’nde çalışanları kapsayan yeni banka promosyon sözleşmesi imzalandı. Üç yıllık anlaşma kapsamında personele 76 bin TL ödeme ya da faizsiz kredi seçenekleri sunuldu.

Mamak Belediyesi ile banka arasında yapılan promosyon anlaşması, belediye çalışanlarına önemli ekonomik imkanlar sağladı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreniyle yürürlüğe giren sözleşme kapsamında, belediye personeline 76 bin TL nakit ödeme yapılacak. Alternatif olarak çalışanlara farklı vadelerde geri ödemeli faizsiz kredi seçenekleri de sunuldu. Buna göre 12 ay vadeli 255 bin TL, 9 ay vadeli 320 bin TL ve 6 ay vadeli 440 bin TL kredi imkanı sağlandı. Personel, tercihine göre nakit ödeme ya da kredi seçeneklerinden yararlanabilecek.

mamak-2.jpg

BAŞKAN ŞAHİN’DEN DUYARLI DAVRANIŞ

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, promosyon anlaşmasının ardından dikkat çeken bir adım attı. Şahin, DMD hastalığıyla mücadele eden Ömer ve Musab için yürütülen valilik onaylı yardım kampanyasına kendi promosyon tutarının tamamını bağışladı. Belediye çalışanlarına seslenen Şahin, yapılacak katkıların önemine vurgu yaparak destek çağrısında bulundu.

mamak-3.jpg

“TÜM ÇALIŞANLAR AYNI ÇATI ALTINDA”

Başkan Şahin konuşmasında belediye bünyesindeki tüm çalışanların tek bir yapı altında toplandığını ifade etti. Çalışanlar arasında herhangi bir ayrım yapılmadığını belirten Şahin, promosyon ödemelerinin eksiksiz şekilde hesaplara yatırılacağını söyledi. Açıklamalar sırasında salonda bulunan belediye personeli, tezahüratlarla destek verirken, Şahin de çalışanlara hitaben birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gerçekleştirilen promosyon anlaşmasıyla birlikte Mamak Belediyesi çalışanları, hem nakit ödeme hem de faizsiz kredi seçenekleriyle ekonomik anlamda önemli bir destek elde etmiş oldu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.