Mamak’ta yollar yenileniyor: Asfalt çalışmaları dört mahalleye ulaştı

Mamak’ta yollar yenileniyor: Asfalt çalışmaları dört mahalleye ulaştı

Mamak Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dört mahallede asfalt kaplama ve yama uygulamaları gerçekleştirildi.

Mamak Belediyesi, ilçedeki ulaşım yollarında bakım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen saha çalışmaları kapsamında, yol yüzeylerinde ihtiyaç tespit edilen noktalarda asfalt kaplama ve yama uygulamaları yapılıyor.

Mahallelerde gerçekleştirilen incelemelerin ardından belirlenen güzergâhlarda çalışma başlatan ekipler, mevcut yolların bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında yol yüzeylerindeki bozulmaların giderilmesine yönelik asfalt uygulamaları gerçekleştiriliyor.

asfalt-2.jpg

DURALİ ALIÇ MAHALLESİ’NDE KAPLAMA ÇALIŞMASI

Asfalt çalışmalarının adreslerinden biri Durali Alıç Mahallesi oldu. 981. Sokak’ta gerçekleştirilen asfalt kaplama uygulamasıyla yol yüzeyinde yenileme çalışması yapıldı. Ekipler, belirlenen güzergâhta asfalt serimi gerçekleştirerek yolun bakımını tamamladı.

Boğaziçi Mahallesi 1069. Sokak’ta ise asfalt yama çalışması yürütüldü. Yol yüzeyinde ihtiyaç duyulan bölümlere müdahale eden ekipler, bakım çalışmalarını tamamladı.

MEHTAP VE MUTLU MAHALLELERİNDE DE ÇALIŞMA YAPILDI

Mamak Belediyesi ekiplerinin çalışma yürüttüğü mahalleler arasında Mehtap ve Mutlu da yer aldı. Mehtap Mahallesi’nde Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nin yanında bulunan yol bölümünde asfalt yama uygulaması gerçekleştirildi.

asfalt-3.jpg

Mutlu Mahallesi Rüstem Keleş Sokak’ta da yol yüzeyindeki ihtiyaçlara yönelik asfalt yama çalışması tamamlandı. Çalışmalar sırasında ekipler, bakım gerektiren bölümlerde asfalt uygulaması gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR MAHALLELERDE DEVAM EDECEK

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yol ve asfalt çalışmalarını sürdürecek. Mahallelerde yapılan saha kontrolleri sonucunda belirlenen ihtiyaçlara göre asfalt kaplama, yama ve yol bakım uygulamalarının program dahilinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.