Manav tezgâhından oyunculuğa

Manav tezgâhından oyunculuğa

Seksenler dizisi ve birçok yapımda rol alan 38 yaşındaki oyuncu Levent Sandık, dizi çekimlerinin olmadığı günlerde soluğu manav tezgâhında alıyor.

Seksenler dizisi ve birçok yapımda rol alan 38 yaşındaki oyuncu Levent Sandık, oyunculuğa başlayış öyküsünü ve yeni projelerini Habervaktim'e anlattı.

Manavcılığın aile mesleği olduğunu belirten Levent Sandık," Bende yıllardır pazarlarda çalıştım. Amcaoğullarım ve ailemizdeki birçok kişi sebze meyve işiyle uğraşıyor. Ankara'da bulunan birçok semt pazarında hizmet veriyoruz. Sebze ve meyve satışı gerçekleştiriyoruz. Firmamızın ismi Ataysın Ticaret .Hallerde yerlerimiz var. Marketlere sebze meyve veriyoruz. Oyunculuk eğitimi aldım. Boş kaldığım vakitler de yine manav tezgahında çalışmaya devam ediyorum. "dedi.

CEM YILMAZ SÜRPRİZİ

8 yıldır sinema ve dizi sektöründe yer aldığını dile getiren Sandık," Seksenler dizinde Talat karakterini canlandırıyorum. Sizlerin de bildiği gibi dizi bu sezon sona erecek. Son bölümlerin çekimleri yaptık. Daha sonra biz bunu doksanlara taşıyacağız. Sürprizler olacak. Bunlardan biri söyleyeyim. Doksanlar dizisinin ilk 20 bölümünde Cem Yılmaz konuk oyuncu olarak rol alacak. Çok güzel bir dizi olacak Seksenler dizisinde yakaladığımız başarı ivmesini doksanlara da taşımak istiyoruz.6 yıl oyunculuk eğitimi aldım. Genellikle kötü karakterleri oynuyorum. Daha iyi olmak için sürekli çalışmalarımı sürdürüyorum." diye konuştu.

YENİ PROJELER VAR

İlk rol aldığı dizinin Kurtlar Vadisi olduğunu anlatan Sandık," Dizide yaklaşık 17 bölüm oynadım. Pusat'ı öldüren kötü karakter olan Bayhan'ı oynadım. Ondan sonra da devam ettim. Benim için çok büyük bir tecrübeydi. Öncesi ise şöyle gelişti. Necati Şaşmaz bir tiyatro oyunda izledi beni. Dizideki karakteri anlattı. Oynar mısın dedi. Bende memnuniyetle kabul ettim. Bu şekilde başladık. Devam ediyorum her şey yolunda şükürler olsun. Ayrıca Beni affet, Deniz Yıldızı, Paramparça, Unutma Beni dizilerinde ve Ejder Kapanı filminde rol aldım. Seksenler dizisini Doksanlar'a  taşıyacağız. Benim burada 50 bölüm sözleşmem var. Daha sonra Uğur Yücel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun hazırlamış olduğu bir sinema filmi var. Orada kötü bir karakter var. Onu canlandıracağım." ifadelerini kullandı. 

KANAL BELLİ DEĞİL

Semt pazarlarında manav tezgahın da durduğumda tanıyan müşterilerin olduğunu aktaran Sandık, şunları söyledi:
"Sohbet ediyoruz. Çok iyi olumlu tepkiler alıyorum. Seksenler dizisinde Bekçi Bekir'i oynayan Hacı Ali Konuk abimizin İstanbul Beyoğlu'nda çorbacı dükkanı var. Sabah kalkar işkembe çorbasını kendi yapar .Bu geleneği sürdürür. İkram da bulunur. Bende çekimlerimin olamadığı günler pazara giderim. Tezgahlara sebze meyve dizerim. Hesap toplarım. Manav tezgahında vakit buldukça çalışmaya devam ediyorum. Sonuçta bu toplumda yetişen insanlarız. Doksanlar dizisi de seksenler gibi toplumu kucaklayacak. Çok iyi bir oyuncu kadrosu olacak. Cem Yılmaz'da Doksanlar'a ayrı bir renk katacaktır. Kanal henüz belli değil iyi bir kanalla anlaşacaklar. İnanın kanalla ilgili bizlere de henüz bir şey söylemediler."

TİRYAKİ'YE TEŞEKKÜR

Altındağ Belediyesi tarafından yeni hizmete açılan Aydınlıkevler Çarşısı’nda manav tezgahları olduğunu belirten Sandık,"   Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Aydınlıevler Semt Çarşısı örnek bir çarşı oldu. Bizimde burada manav tezgahımız var. Mevsimsel hiçbir olaydan etkilenmiyoruz. Yağmurdan soğuktan etkilenmiyoruz. Vatandaşlarımıza çok güzel bir hizmet. Esnaflar ve gelen vatandaşlar oldukça memnun fiyatlar uygun. Bütün herkesi buraya bekliyoruz." şeklinde konuştu.

İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.