Mansur Yavaş'tan Siteler'e destek sözü

Mansur Yavaş'tan Siteler'e destek sözü

Siteler’de esnafla bir araya gelen Mansur Yavaş, bölgede yaşanan tuvalet ve asfalt sorununu kısa sürede çözeceklerinin sözünü verdi. ANKAMOB Başkanı Hüseyin Taklacı, Başkan Yavaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKAMOB)’un gelenekselleşen siyasetçilerle esnafın buluşmasında bu seferki konukları Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’tı. ANKAMOB Başkanı Hüseyin Taklacı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada esnafın ve sitelerin sorunları konuşuldu. Siteler hakkında taleplerini sıralayan Taklacı’ya Yavaş’tan destek sözü geldi. Yavaş sitelerde yaşanan tuvalet ve asfalt sorununu kısa sürede çözeceklerinin sözünü vererek mobilya tanıtım günleri ve yeni yapılan organize sanayi bölgesine destek olacaklarını söyledi. 

siteler,-ankara-mobilyacilar-ve-lakeciler-odasi,ankamob,kemal-kilicdaroglu,mansur-yavas,huseyin-taklaci,,.jpg

ASFALT İŞİNİ ÇÖZÜYORUZ 

Yavaş, sitelere verecekleri desteği şöyle sıraladı:
“Mobilya tanıtım günlerine yardımcı olacağız. Organize sanayi bölgesine destek olacağız. Bu yıl iki caddeyi asfaltlayabildik. Geri kalanına da geleceğiz. Dış cephelerde de sayın başkan bir proje hazırlanırsa, sokak güzelleştirme, sokaklar için bir proje de getirirseniz onu da derhal yapacağız.”

siteler,-ankara-mobilyacilar-ve-lakeciler-odasi,ankamob,kemal-kilicdaroglu,mansur-yavas,huseyin-taklaci,,,.jpg

TUVALETLER BAHARA YETİŞECEK 

“12 yıl önce geldiğimde tuvalet yoktu burada. Şu an 7 tane tuvalet yeri tespit ettik. Kısa zamanda ihalesi yapılıp bahara bitmiş olacak. Bebek bakım odası da içlerinde olacak. Giriş çıkış ile ilgili bir sıkıntıdan bahsettiler. Gider gitmez bunun görüşeceğim. İmkân varsa planlayacağız. İşçilerimize çorba ikramımız olacak.“

TALEPLERİMİZİN KARŞILANMASI BİZİ MUTLU ETTİ 

Programdan sonra gazetemize değerlendirmelerde bulunan ANKAMOB Başkanı Hüseyin Taklacı, “Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ederiz. Taleplerimizi ilettik. Ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Biz buraya siyasetçilerin gelmesinden memnunuz. Bizler esnafız tüm siyasetçilere taleplerimizi iletiyoruz. Bu taleplerin olumlu bulunması, destek bulması bizleri mutlu ediyor. Başkanımız kısa zamanda tekrar burayı ziyaret edeceğini söyledi. Bu da bizleri mutlu etti” dedi. 

Erkal Erdoğan/İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.