Mauro Icardi kafasına koydu: Galatasaray'da o rekoru kırmak istiyor

Mauro Icardi kafasına koydu: Galatasaray'da o rekoru kırmak istiyor

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi sezonu şampiyon tamamlamak istiyor. 31 yaşındaki golcü kırılmayan rekora gözünü dikti.

Galatasaray, Süper Lig'de geçen sezon 14 maçlık galibiyet serisi yakaladı ve sezonu 88 puanla şampiyon tamamladı.

Sarı kırmızılılar bu sezon da 30 maçta topladığı 81 puanla rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan üzerinde zirvede yer alıyor.

Süper Lig'de son puan kaybını Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak yaşayan Galatasaray sonra çıktığı 11 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılılar 4 maç daha kazanması halinde geçen sezon kırdığı 14 maç üst üste galibiyet rekorunu da geliştirecek.

İLK YARIDA SAKATLIK YAŞAMIŞTI

Sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlık nedeniyle dönem dönem beklenen katkıyı veremeyen Mauro Icardi yeniden şampiyon olmak isterken, gözünü de yıllardır kırılamayan rekora dikti.

Diario Ole'nin haberine göre Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin 1988-89 sezonunda kırdığı 93 puan rekorunun da kırılmasını istiyor.

Galatasaray bu sezon çıktığı 30 maçta 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. Sarı kırmızılılar Beşitkaş ve Trabzonspor ile oynanan 2 maçı kazanırken, Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Ligde 8 maçı kalan Galatasaray sırasıyla Hatayspor, Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Sivasspor, Fatik Karagümrük, Fenerbahçe ve Kayserispor ile oynayacak. Sarı kırmızılılar 13 puan daha toplarsa puanını 94 yapacak.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.